Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll zati sevmez uykuyuuuu gece uyumaaaaaağ gündz uyanmaaaağ:deli:ben cok severim uykuyu hamileligimi uyuyarak gecirdim desem yeridir yemek yemedigim anlarda hep uyumusumdur uyanincada yemek yiyip tekrar uyumuusmdur:anne: ama kizimda maşALLAH hic uyuşuk degil cok hareketli gebertio beni pesinde kosturmajtan bi oyana bi bu yanaa butun evide ezberlemiş her koseyi bilio bide minnacik ortaliktan kayboluo onu ariorummm kocaaaaaaaaaaaaa evde:işsiz:

ne kötü bi hissiyattttt yaa...aksam esimin arkadasina yimeee davetlimişjz ama kizimn biraz burnu akio onlarinda 15 aylik cocuklari var goturmiyim simdi kapmasin çocuk ALLAH'ım ne anlayışlıymmmmm:kahve:

Valla benim kızda çok erkenci.ablalarımız öyle uykuyu sevmiyorlar. Tatil de bile saat 7 de kalkar oynarlar.Allah'tan büyükler bana zararları yok.beni uyandırmazlar hic. Şu bıdık varya Aaaaa a işte o hiç uyutmuyor beni.gecede iki saate bir uyanıyor. Benimde çok pis huyum bir uyandım mi tekrar uyumak için 1 saat geçer. Aylardır uykusuzum anlayacaginiz :kızgın::kızgın:

Back
X