- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.021
Benimki simdi ne yapsam nerden atlasammmmSende bendensin o zaman
tek fark benim kiz hiç yaramazlik yapmiiii
apla oldu benim kizim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki simdi ne yapsam nerden atlasammmmSende bendensin o zaman
tek fark benim kiz hiç yaramazlik yapmiiii
apla oldu benim kizim
![]()
Ayy bende çok uyku sevmem ama bari 8 buçuk da kaksaaaaammmmmBrn bugun enerjim dusuk galibahergun uyuysmynca boyle uykuyuda sevmem ama suan ihtiyacm varmis gibi:)
Benimki simdi ne yapsam nerden atlasammmm
Aynen salgina yakalanms durumdaym bugün dünden daha fenaymValla bende utanmadım yazdım cnm hatta ek yaptım sonrada
Geçmiş olsun Can'ım neyin var salgınamı yakalndnnnnn![]()
Bide gec yatincaaaaaa boyke hergun heergun bizde insanzzAyy bende çok uyku sevmem ama bari 8 buçuk da kaksaaaaammmmm![]()
Ayy canim benimmmmmAynen salgina yakalanms durumdaym bugün dünden daha fenaym![]()
Gecmis olsun cnmAynen salgina yakalanms durumdaym bugün dünden daha fenaym![]()
Saol balimGeçmiş olsun esmerm![]()
He yaa bosveer uykuyuBide gec yatincaaaaaa boyke hergun heergun bizde insanzzneyse bi kahve iciyim
bosver uykuyu
![]()
Zatn yataktan kalkacak halim yok kahvalti hazirlayacagm kendime ama hic ayaga kalkabilecek gibi degilim zaten yutkunamıyorum hic hazirlasam da nasil yiyecegmAyy canim benimmmmmboll bolll dinleeen
![]()
Saol parteGecmis olsun cnm
Ya ben ne yapayım 6 da kalktıkayy yerim kizzz o yaramaz miniğiii
ama seninki yine insafıymış benim kiz 7 de kalkti
![]()
Ayy bi çorba falan olsaydi ılıkca içerdinZatn yataktan kalkacak halim yok kahvalti hazirlayacagm kendime ama hic ayaga kalkabilecek gibi degilim zaten yutkunamıyorum hic hazirlasam da nasil yiyecegm
Saol parte![]()
Ya ben ne yapayım 6 da kalktık![]()
Günaydın canımGunaydin canlar![]()
Allah şifa versin canım.sen kendine dikkat et asıl.morAlini yüksek tut.hastanedeyken diyetin Nasıl gidiyor? Canını sıkmıyorsun değil mi?
Ihlamur varsa iç canım.küçük bir tost yanına.öğlen de çorba.iyice dinlenZatn yataktan kalkacak halim yok kahvalti hazirlayacagm kendime ama hic ayaga kalkabilecek gibi degilim zaten yutkunamıyorum hic hazirlasam da nasil yiyecegm
Saol parte![]()
Akşam 9.30 civarı yatıyor mecbur ben de onla yatıyorum gece kalktığı için.yazılanlara anca sabah cevap yazabiliyorum o da emzirirkenO zaman sen bu
ayy ama iyi oluyo erken kalkinca akşam da erken uyyolar
![]()
Kiz sen de mi 9 bucukda uyyosunAkşam 9.30 civarı yatıyor mecbur ben de onla yatıyorum gece kalktığı için.yazılanlara anca sabah cevap yazabiliyorum o da emzirirken![]()
Aynen bebuuuugummmHe yaa bosveer uykuyukahve imdada yetişir
![]()
amaaaa sennin kuzucuk daha minnak yaramazlik yapmiyooooooYa ben ne yapayım 6 da kalktık![]()
ben 11 buçuk en geç 12de hoppp yatağaAynen bebuuuugummm
amaaaa sennin kuzucuk daha minnak yaramazlik yapmiyoooooosen ck erken yatiyomussun oh ben hic yatamam oyle ya 2yi buluyo uyumam
![]()