- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.561
Beni taklit etmeeee baga baaakk![]()
Sen gitmiyo muydun

Yerin doldurulamaz mı sandın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni taklit etmeeee baga baaakk![]()
boyusuuuuuu bide o cok zayif ben toplivam azck elpiseyiiiiii hakkini helal etsin artikkkkOldurcegi bisey yok
Neeeeeeeeeee bana baakSen gitmiyo muydun
Yerin doldurulamaz mı sandın![]()
boyusuuuuuu bide o cok zayif ben toplivam azck elpiseyiiiiii hakkini helal etsin artikkkk
iyi yapmisin guzel olurM beden aldim s cok sarar diye ay inşALLAH güzldr
Cirkin git yat belki guzellesirsinkizlar bende yatiim artikkk zatn telefonun şarji bittii haydinnn iyi geceler cümletennnnn![]()
Ayy harikasın rakibem.çok iyi yaptın hem bebişle vakit geçirmişsin hem spor yapmışsın
Bugun ki menumu vereyimm
Sabahh 2 3 kaşık kadar menemen yarim dilim ekmek biraz cokelek salatasi zeytin 2 gun kurusu kayisi 3 4 dilim taze koyun peyniri domates salatalik yesil cay ara turk kahvesi ve maden suyu ikisi birlikye yag yakiyor diyolaröğlen 3 4 kaşık corn fleks yedim cok canim çekti
küçük bi seftali ondan sonracıminaaa aksama gelecek olursak ben cok saglikli bi sekilde yemeemi yaptim kabak pisirdm sarimsakli yogurtla yiycektm ama kocam sağolsun gelirken cog kofte almış hic ekmek ve pilav yemedim 2 3 tane cig kofteden yedim elim kadar da kendi lavaşıyla o incecik oluyor biliyorsunuzdur çok mu olmus kızlar ama baska hic kaçamak olmadi cikolataymis gofretmis dondurmaymıs yemedim
![]()
çok sevindim seni gaza getirdiğime.amaç da bu zaten
Afiyet olsun canım.geçengün ben de aynısını yaptım.yarım simit ve bir elma yemiştim dışardaydımBugünkü menüm..
Sabah: yağda bir yumurta, biberli çökelek, beş zeytin, domates, salatalık, dört ceviz..
Çarşıda bir simit yedim..
Akşam: bir kase mercimek, dolu bir tabak salata..
Gündüz simit yediğim için akşamı hafif tutmaya çalıştım..
senden guzel oldugumu ne cabuk unuttn hemde yesil gozlermlee
![]()
daha 10var onuda verem gorsen bunlarii napiyorum
sizi boyle yaparim
seni gecicemmmmmmm![]()
Belkim birilerinin nazari değerHayır ne kadar abartabiliyorsun onu merak ediyorum
Ve ne kadar yersen ye kilo almadan döneceksin kilo almadım partisi yapıcaz çünkü güzelsin kilo alamazsın![]()
Hemende şımarırrrJahahahahahahahahahhahahaahahhaahhahahahahahaahahahahahhaha