Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kalbimcity-com089.gif

Selam canlarimm ayy ne kıskanç bi insanım bu hafta ki rakibim K kova01 in yaptığı sporu duyunca bebegimi bebek arabasina koyduuuuummm tam 80 dakika ekstra bebek arabasi yitmek suretiyle yürüdüm :halay::halay::halay: canim rakibem duyuyormusun beniii:KK71::KK71::KK71:
Ayy harikasın rakibem.çok iyi yaptın hem bebişle vakit geçirmişsin hem spor yapmışsın
Bugun ki menumu vereyimm
Sabahh 2 3 kaşık kadar menemen yarim dilim ekmek biraz cokelek salatasi zeytin 2 gun kurusu kayisi 3 4 dilim taze koyun peyniri domates salatalik yesil cay ara turk kahvesi ve maden suyu ikisi birlikye yag yakiyor diyolar :işsiz:öğlen 3 4 kaşık corn fleks yedim cok canim çekti :olamaz::olamaz: küçük bi seftali ondan sonracıminaaa aksama gelecek olursak ben cok saglikli bi sekilde yemeemi yaptim kabak pisirdm sarimsakli yogurtla yiycektm ama kocam sağolsun gelirken cog kofte almış hic ekmek ve pilav yemedim 2 3 tane cig kofteden yedim elim kadar da kendi lavaşıyla o incecik oluyor biliyorsunuzdur çok mu olmus kızlar ama baska hic kaçamak olmadi cikolataymis gofretmis dondurmaymıs yemedim :halay::KK76::KK76::KK76:

Çok değil aslında.corn flex diyet olanlardandır inşallah.çocuklarınkindense o çok şekerli.akşamı kabakla kapatsaydın süper olurdu.
Rakiben kimdi o kıskandirmiyormu senii:) inanki K kova01 o mesajı atmasa hic kalkip yürüyüşe gidesim yoktu
çok sevindim seni gaza getirdiğime.amaç da bu zaten

Bugünkü menüm..
Sabah: yağda bir yumurta, biberli çökelek, beş zeytin, domates, salatalık, dört ceviz..
Çarşıda bir simit yedim..
Akşam: bir kase mercimek, dolu bir tabak salata..
Gündüz simit yediğim için akşamı hafif tutmaya çalıştım..
Afiyet olsun canım.geçengün ben de aynısını yaptım.yarım simit ve bir elma yemiştim dışardaydım

Hayır ne kadar abartabiliyorsun onu merak ediyorum :işsiz:
Ve ne kadar yersen ye kilo almadan döneceksin kilo almadım partisi yapıcaz çünkü güzelsin kilo alamazsın :kahve:
Belkim birilerinin nazari değer :KK53: yir de yir o yeşil çipil çipil gôzleriynen:ıslık::ıslık::ukala:

Back
X