Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

karabugdayin kac kalori oldunu bi turlu bulamadimm hep farkli birimler yaziliyor..evinde mutfak terazisi olan varsa 1 cay bardagi (yeni cay bardaklari varya onlardan biraz buyuk olanlar) tartabilirmi benim icin ya litfennnnnn:dua::dua::dua:

Screenshot_2016-05-17-13-46-47.webp

iyykkkk alingannnnnnnn:işsiz: neyse eksik degil fazla sayiyomusunnnn:KK53::KK70:

:lülülü::KK45: dedim ya fazla sayıyorum ama kendiminkileri :kahve:
Mesela 50 gr bisi yediysem 70 gr yazıyorum 5 kaşık yediysem 8 kaşık yazıyorum ki fazla yemeyeyim :skandal:
Ama seninkini düzgün hesapladım az yemişin ama herşeyden yemişin ya ondan çok çıktı büüüle :KK6:

Ya kızlar ben bu işe baş koydum ama insan istiyor ki hemen olsun hemen gitsin o kilolar bir anda almadığım gibi bir anda veremeyeceğimi de biliyorum ama beynime hükmedemiyorum.Durun bakalım şu beynimle bir diyaloğa gireyimde söyleyeyim kendilerine bu işler öyle kolay değil ama sonucu güzel be kızım desin bana :)))))

ayyy canim cok cok gecmis olsunnnnnnn:KK43:
Banami dedin cnm? Benim bisyim yokki
kiz @ParteMoralll agzinin tadini biliosunnn kizz piynirli yukafcik yaptim bende..
tubi_klc tubi_klc canm senin icin tarif vereyim cok guzl oldu 2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 1 yk yagsiz sut tozu(kahve kremasi degil hamur islerinle kullanilan sut tozu pinar marka) 2 yk light sut hepsini karistirdim isittigim sahan boy seramik tavaya 2.5 yk doktum bu olcuyle 3 ekmekcik cikio sonuncusna peynir dereotu ve pulbiber ekledim cok guzl oldu......... cok doyurucu aslinda hergun yaotifimdn ama ben buyuk tavada yaptigumdn pofidik olmudou bunlar hem 3 tane hemde pofidik oldu kabartma tozuda konulabilir sut tozu olmadanda olur
senin yaptigin farkli bisey cnm. Benimki farkli senin yaptigin krep gibi bsy olmus

kiz @ParteMoralll agzinin tadini biliosunnn kizz piynirli yukafcik yaptim bende..
tubi_klc tubi_klc canm senin icin tarif vereyim cok guzl oldu 2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 1 yk yagsiz sut tozu(kahve kremasi degil hamur islerinle kullanilan sut tozu pinar marka) 2 yk light sut hepsini karistirdim isittigim sahan boy seramik tavaya 2.5 yk doktum bu olcuyle 3 ekmekcik cikio sonuncusna peynir dereotu ve pulbiber ekledim cok guzl oldu......... cok doyurucu aslinda hergun yaotifimdn ama ben buyuk tavada yaptigumdn pofidik olmudou bunlar hem 3 tane hemde pofidik oldu kabartma tozuda konulabilir sut tozu olmadanda olur
Bende kafamdan uydurdum böyle bisey ama süt koymamistim peynir koymustum minik minik bende deniycem mutlaka tesekkur ederim tarif için tatlimm :KK15::KK15::KK15:

ayyyy cok sinir bozucu yaa arcelik mi genlde arcelikler bozuluo annmnde oyleydi kac kez servise gitti sonra degisti zaten:KK48:
Ayy bide tam pazar alışverişi yaptik öyle bozuldu bir günde yeşilliklerin yarisi kötü olmus :KK51: Servisten geldiler sensörü bozulmuş persembe cuma geliriz dediler o zamana kadar dolap yok:silah::ruh:

kizlar menum belli o yuzden yazayim simdiden
az once kahvalti edebildim
tarifini verdigim yulafcıklarımmmm:KK53:
2 domates 2 minik salatalik 7 zeytin 1 chilli biber 3 cay kasigi bal:KK45:
saat 5 gibi karabugday ve ton baligi yicm sevgilerrr saygilarr canlarimmm kaptaniniz bummbaaaa gibi bu haftaaaaaaa 60ı görücek inşALLAH:rapci:
:super::super::super:supersin tatlim valla menu süper ve hafid odem de atarsin

Back
X