selam canlarım.kaçgündür yokum demi.eminim neslihan dellenmiştir.anam idare edin.hatimi kadir gecesinden önce bitirmeye çalışıyoruz.inanaın çok yoğunum.birinden çıkıp birine gidiyom.günde 1.5 -2 cüz okuyom düşünün her gittiğim yerde.3tane yere gidiyom .yani buda günde 5-6 cüz yapğar..allah kabul etsin inşallah.önemlisi bu.dolayısıyla benim gözler bi ağrıyo bi ağrıyo.pc başına oturamıyom o yüzden.
diyetmi nolsun aynı bildiğiniz gibi.yani sadece ekmek yemiyom.ama herşeyi yiyom.neyse.asıl iş bayramdan sonra.
allahım kabul etsin canım bizleride unutma dualarında...,,
neslişde affeder seni herhalde böyle mazaretin varken..
allahın izniyle 2 hafta kaldı işte ondan sonra yine aynı oluruz..
2 hafta daha takımdan atılamamam lazım .hazır takımlar hareketlenirken..
benim de gözlerim enfeksiyon olmuş.
yanma batma öldürüyo beni..
3 gündür ilaç kullanıyom..
çocuklrda öyle benim küçük oglanın burnu kanıyo..büyüyünde kanıyodu ama 3 gündür gece uykusunda kanıyo ve çok fazla belki 1 çay bardagından fazla oluyo 1 seferde ve zor durduruyoduk..
dün nöbetten çıkınca acık uyuyodum.çocuklarda anneme gittilerdi.annem kanamasını durduramadım dedi.acil hastaneye gittik.ordan uşak merkeze orda kkb de kooterize ettiler bir sürü tahlil ilaç verdiler akşamı ettik..onlar ilaç kullanıyo ben öyle ev eczane gibi alahım çaresiz dert vermesin..çenem düştü yine ben şimdilik çıkıyom..yarın bol bol girerimzemuszemus
kizlar cok merak etim elma diyeti sayfasini gezdim gercekten cok ilginc ... seneler once yapmistim ben milatan once 1995 yilinda baya bi kilo vermistim ama bir gun hata misafirlerde vardi evde bayilmisim o gunden sonra birakmistim ama sadece elma tuketmistim simdiki elma diyetinde kepek ekmegi yesil cay var 2 takima not biraktim ramzandan sonra en azindan 1 hafta deniycem bakalim eger katilmak isteyen olursa beraber basliyalim
valla ramazandan sonra bende mutlaka deneyecegim..herşeyi yaptık onuda yapalımkaydirigubbakcemile3