- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.281
evet canimm ama napimm ben korumak istedim kilomu ama demkki gunde 1 ogun yemekle bile korunmuyomuş bana zaten hep yarar ramazan geç yemek mahvedio beniii nerde o eski gunler aksam 5.30 6da okundugu günlerrrrYersen hergün dondurma olacağı buydu
yok yokkk gercekten yemicemm en fazla 2 dilim kavun falan yerim +1 nedemk ya 1 haftadaNeden se hiç inanasım gelmiyor
Bende artı çıkabilirim yaaaaailk hafta 1 kilo aldigima gore bayramda 65im
yapmistik gelisi güzel sankimmm ama yapalim bidaha..bnm hic yapasim gelmiyor bayramda düz 60 olsam yine iyi 5lerde gozum yokk yapamiorum halbuki pilavdr odur budur yapmiorum hep protein agirlikli az yagli yemeklerimm neden boyle oluo anlamiorum gercektennBayram hedefleri yapsak ya kaptan
Evet hemen iftar vakti oluyodu ne kaaaa güzelevet canimm ama napimm ben korumak istedim kilomu ama demkki gunde 1 ogun yemekle bile korunmuyomuş bana zaten hep yarar ramazan geç yemek mahvedio beniii nerde o eski gunler aksam 5.30 6da okundugu günlerrrr
WC ye çıkınca gider o ++1 kilo.yapmistik gelisi güzel sankimmm ama yapalim bidaha..bnm hic yapasim gelmiyor bayramda düz 60 olsam yine iyi 5lerde gozum yokk yapamiorum halbuki pilavdr odur budur yapmiorum hep protein agirlikli az yagli yemeklerimm neden boyle oluo anlamiorum gercektenn
ayyy balla aynen bende oyleee ama teli elime aldimmi yok iyle birseyyyyKızı uyuttum bende uyumak istiyorum biraz
ayyy oylemi dersinnnnnWC ye çıkınca gider o ++1 kilo.
İnşallah öyledir canim yaaaa.ben öyle düşünüyorumayyy oylemi dersinnnnn
Ben doğru düzgün tartilmadim. Yarını merak ediyorumoha 62 cikuorum sabahhh
evet canim bu hafta hicc ugramadiii yeni adaylar nedense boyle megi haricC canansaricetin yoksun canım ortalıkta iyimisin
Kizzz burdym kizimla kahvalto yapiodkkNerde bu partis @ParteMoralll ceeeeee deyip kayboldu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?