- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.321
Kiz 55 kiloyum 2 kilo vercem ben7 kilo emin msn
Kiz 55 kiloyum 2 kilo vercem ben7 kilo emin msn
Cadii yaaKizim acik kahve halimi yedigi taze kayisilari bulamis batmis hali
Hafi bakalimmm kim olcakkCanım reglim ya muhtemelen 1.5 kilo falanda reglden gidecek Cuma sabahına.
Hedefim büyük koşmak gerek. Bakalım kim önce 53 olacak.
Hiccc ne dicem sildimCadii yaasen ne tepki verdin peki
Canim iki hafta adaylar listesine bildirim yapiyosun 3. Hafta ana listeye bildirim yapiyosun senin ilk kilo bildirim olacak bu cuma kuzum listeyi etkilemicek yaniBu arada canım kaptanımız yok o yüzden as başkan olarak sana sorayım benim kilom Pazartesi 61.8di muhtemelen Cuma günü de 59lara inmiş olacağım lapa diyetinden sonra. Benim kilom bu hafta tartıda sayılıyor mu yoksa 1 hafta daha beklemek zorunda mıyım? Ama sayılırsa takımın kilo verme oranını yükselteceğim için belki ilk 3e girebiliriz
Ayy ecez bu komiktiiiiBu arada canım kaptanımız yok o yüzden as başkan olarak sana sorayım benim kilom Pazartesi 61.8di muhtemelen Cuma günü de 59lara inmiş olacağım lapa diyetinden sonra. Benim kilom bu hafta tartıda sayılıyor mu yoksa 1 hafta daha beklemek zorunda mıyım? Ama sayılırsa takımın kilo verme oranını yükselteceğim için belki ilk 3e girebiliriz
Yok kizz hic sinirlenmem napam cocuk yapmis bilerek yapmadi ya yohsaaBen olsamşaka tabiii
Seninki miniş daha bide kiz benim kizim yapsaYok kizz hic sinirlenmem napam cocuk yapmis bilerek yapmadi ya yohsaa
Napcenn kizzz canuuuSeninki miniş daha bide kiz benim kizim yapsahahahahhhhbbahahhnakahagahhaksdjsuUgg
Şaka kiz çocuk bunlag yapiyilaa böyle şeyler acik siniğlenirim ama kizmamNapcenn kizzz canuuubenimki boyundan buyuk islere kalkisio ama cocuk iste
Miigiii14.TAKIM BAYRAM HEDEFLERİ
@moon8187 ●---------------●60
@ParteMoralll ●------------●
marlin18 ●-----------------●53
@esmerm91 ●---------------●
@kova01 ●--------------------●
@Meggieee ●-----------------●61
@sarraf ●----------------------●
SekerPancarii ●-------●
@canansaricetin ●--------●
EceZ ●------------------------●
@sss35 ●-----------------------●
İnşallah canım ya. İkimizin de hedef ayni
53 bana tam iyi oluyo kiz insallah bayrama kadar oluruzzİnşallah canım ya. İkimizin de hedef ayni
Bütün gün uyudun zaten, daha nerene uyuycannnnKizimi sallıyorummmo uyuyunca bende mi kivrilsam yanina
Evde uyyamiyom ya burda acısını çıkarcamBütün gün uyudun zaten, daha nerene uyuycannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?