Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz 55 kiloyum 2 kilo vercem ben :KK70: 7 kilo emin msn:oha:

Bu arada canım kaptanımız yok o yüzden as başkan olarak sana sorayım benim kilom Pazartesi 61.8di muhtemelen Cuma günü de 59lara inmiş olacağım lapa diyetinden sonra. Benim kilom bu hafta tartıda sayılıyor mu yoksa 1 hafta daha beklemek zorunda mıyım? Ama sayılırsa takımın kilo verme oranını yükselteceğim için belki ilk 3e girebiliriz :D :D

Bu arada canım kaptanımız yok o yüzden as başkan olarak sana sorayım benim kilom Pazartesi 61.8di muhtemelen Cuma günü de 59lara inmiş olacağım lapa diyetinden sonra. Benim kilom bu hafta tartıda sayılıyor mu yoksa 1 hafta daha beklemek zorunda mıyım? Ama sayılırsa takımın kilo verme oranını yükselteceğim için belki ilk 3e girebiliriz :KK70: :KK70:
Canim iki hafta adaylar listesine bildirim yapiyosun 3. Hafta ana listeye bildirim yapiyosun senin ilk kilo bildirim olacak bu cuma kuzum listeyi etkilemicek yani:skandal:

Bu arada canım kaptanımız yok o yüzden as başkan olarak sana sorayım benim kilom Pazartesi 61.8di muhtemelen Cuma günü de 59lara inmiş olacağım lapa diyetinden sonra. Benim kilom bu hafta tartıda sayılıyor mu yoksa 1 hafta daha beklemek zorunda mıyım? Ama sayılırsa takımın kilo verme oranını yükselteceğim için belki ilk 3e girebiliriz :KK70: :KK70:
Ayy ecez bu komiktiiii :D :D :D :D

14.TAKIM BAYRAM HEDEFLERİ

@moon8187---------------●60
@ParteMoralll------------●
marlin18 marlin18-----------------●53
@esmerm91---------------●
@kova01--------------------●
@Meggieee-----------------●61
@sarraf----------------------●
SekerPancarii SekerPancarii-------●
@canansaricetin--------●
EceZ EceZ------------------------●
@sss35-----------------------●
Miigiii:tokat: niye slm vermeden gidiyon giz:tokat:bide yanliş listeyi alintilamissin hani benim hedefim :tokat: niyse ecez düzeltmiş:süslü:

Back
X