- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.341
İnşallah canım53 bana tam iyi oluyo kiz insallah bayrama kadar oluruzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım53 bana tam iyi oluyo kiz insallah bayrama kadar oluruzz![]()
Dün çok yedim kiz bugün 1 tane biber dolmasi bi kase çorba salata yicem
O bildirimi ben bir yere mi yapacağım yoksa direk buraya mı yazıyorum canım pek bilmiyorum da. ^^Canim iki hafta adaylar listesine bildirim yapiyosun 3. Hafta ana listeye bildirim yapiyosun senin ilk kilo bildirim olacak bu cuma kuzum listeyi etkilemicek yani![]()
Buraya yapacaksin canim adaylar listesi olacak oraya yapacaksinO bildirimi ben bir yere mi yapacağım yoksa direk buraya mı yazıyorum canım pek bilmiyorum da. ^^
Selam arkadaşlar bu pirinç diyetinin ben yaptım bundan seneler önce 2008 yılıydi..12-13 GÜNDE tam 8 kilo vermiştim...ama hergün yedim günde iki öğün sabahlari bir meyve...teyzemde bunun kitabı vardi Blitzschnell Diät diye..Teyzem de 1 buçuk ayda 25 kilo vermişti...ben tekrar başlamak istiyorum çünkü evleneli çok kilo aldım 20 kilo vermek lazım acil...
Bana pek saglikli gelmedi ben cok saglkli beslendigim halde doyana kdr ilk ay 9.5verdigimde cook gelmisti ama sonrasi durdu 4ayda 19kgya tamamladi bence bu bile cok ama en azindan saglikli.. bu pirincle nereye kadar. Vucudun birsuru besine ihtiyaci var bana sacma geldi bilemiyorum
12 günde 8 kilo nedir yahu OHA
Ivit bebegumm cocklaaa yaparŞaka kiz çocuk bunlag yapiyilaa böyle şeyler acik siniğlenirim ama kizmam![]()
Kizimi sallıyorummmo uyuyunca bende mi kivrilsam yanina
![]()
Ben cede çok. 2 bilemedin 3 gün yenir fazlası zarar verir. Vücut halsiz kalır vitamin mineral nerden alcan
12 günde 8 kilo nedir yahu OHA
Yok balım sadece pirinç ile yaşanır mı zaten kimse duramaz öyle ben dahil. 2 günlük yapacağım ben oda ödem attırıcı olarak. Cuma sabahı sonucu söylerim 60.1 ile başladım reglimin 3. gününde. :*Bana pek saglikli gelmedi ben cok saglkli beslendigim halde doyana kdr ilk ay 9.5verdigimde cook gelmisti ama sonrasi durdu 4ayda 19kgya tamamladi bence bu bile cok ama en azindan saglikli.. bu pirincle nereye kadar. Vucudun birsuru besine ihtiyaci var bana sacma geldi bilemiyorum
yine unutulmuşum14.TAKIM BAYRAM HEDEFLERİ
@moon8187 _________60
@ParteMoralll _______
marlin18 __________
esmerm91 _________
K kova01 _____________
@Meggieee ___________
sarraf ______________
SekerPancarii ____
C canansaricetin _____
EceZ _______________
sss35 _______________
yine unutulmuşum![]()
Hee o sekilde olur herhalde sasirtmak icin ama o kisinin yaptigi bana zararli geldii aman.. sen zaten onu yapmasanda vericeksn odem var sonucta vucuttaYok balım sadece pirinç ile yaşanır mı zaten kimse duramaz öyle ben dahil. 2 günlük yapacağım ben oda ödem attırıcı olarak. Cuma sabahı sonucu söylerim 60.1 ile başladım reglimin 3. gününde. :*
Hee o sekilde olur herhalde sasirtmak icin ama o kisinin yaptigi bana zararli geldii aman.. sen zaten onu yapmasanda vericeksn odem var sonucta vucutta
Cnm kafasi karismistir canan yok grupta zatenyine unutulmuşum![]()
Gordum tabisiAynen canım bu arada listeyi görmedin sanırım bak buraya da hedeflerimizi yazıyoruz istersen sende yaz. ^^
14.TAKIM BAYRAM HEDEFLERİ
@moon8187 ●---------------●60
@ParteMoralll ●------------●
marlin18 ●-----------------●53
esmerm91 ●---------------●
K kova01 ●--------------------●
@Meggieee ●-----------------●61
sarraf ●----------------------●
SekerPancarii ●-------●53
C canansaricetin ●--------●
EceZ ●------------------------● 53
sss35 ●-----------------------●
Gordum tabisi![]()
![]()
her ay yapiliyo zaten dusunme asamasindaym
Patlatamam cnku oructa ayni sekilde beslenemem ancak ramazandan sonra patlatabilirim eski duzenimlePatlat bi hedef de coşalım o zaman.![]()