Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sahur:bicak: bunu hesaba katmayin dün kaçamak günümdü ya ondan çoh yidim:bicak:
Yaridan biraz fazla gözleme(katmer)
2 haşlanmiş yumurta
Peynir 2 zeytin az salatalik domates, az kokusuz çemen, accik çokokrem:bicak:

İftar: 1 büyük kase tavuk çorbası(kizimla içtik) , 1 orta boy biber dolmasi, salata, cacik:kk77:

affetmek ne demek canim olabilir tabi ki insanlil hali sadece yeterince aktif bir üye olduğumu düşünüyordum ama demekki yeterince araniza katilamiyrom
Kiz marlin18 marlin18 marlin en başindan bizimle ben geçen liste yaparken onu unutmuştum:bicak: bazen dalginliğimiza geliyii tuubiiiisss:eğlence:

Kızlar bugün menüm:

Sabah/Öğle (13:00'da yedim)

1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında 1 bardak limonlu su

Akşam

1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında yeşil çay.

Bugünüm böyle geçti bakalım sabaha kaç kilo çıkacağım ve ödemim gidecek mi.

Kızlar bugün menüm:

Sabah/Öğle (13:00'da yedim)

1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında 1 bardak limonlu su

Akşam

1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında yeşil çay.

Bugünüm böyle geçti bakalım sabaha kaç kilo çıkacağım ve ödemim gidecek mi.
Afiyet olsun canim sonucu çok merak ediyorum bende bi kere yapmistim pirinc lapasi bende hiiç işe yaramamıştı :silah:

Afiyet olsun canim sonucu çok merak ediyorum bende bi kere yapmistim pirinc lapasi bende hiiç işe yaramamıştı :silah:

Bugün dayandım bitanem zaten 2 saate uyurum. Sabah kalkayım önce şişliğimi kontrol edeceğim sonra da hemen tartıya. 60.1'dik bakalım kaç çıkacağız yarın sabah.

Bugün dayandım bitanem zaten 2 saate uyurum. Sabah kalkayım önce şişliğimi kontrol edeceğim sonra da hemen tartıya. 60.1'dik bakalım kaç çıkacağız yarın sabah.
Ben şişliğim olduğu zaman karabuğday kürü yapiyorum oda çok güzel ödem atiyo canim aklinda olsun:süslü:

Back
X