Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay o değil, diyet günlüklerinde de takılıyorum ben arada sıkıldıkça. Çok çılgın insanlar var gerçekten ağzım açık okuyorum bazen.

Dün kadının biri gelmiş sahurda yediklerini yazıyor menüsünde. Cheesecake, eti popkek, 1 dilim ekmek, kraker, bilmemne kızartması falan diye. Altına da mesajını alıntılayıp çok iyi canım afiyet olsun falan yazanlar var. :KK70:

Ben o günlüğe girsem darma duman ederim hepsini morallerini bozarım sanırım bu ne biçim sahur böyle sahur yaparsan 200 kilo olursun seeeen diye. :KK70: :KK70:

ay yurusun artik pehhhhh tempelll yasina bu pazar giricek kismetse teyzesiii biz 1 hafta onceden kutladik ramazana denk gelio die..daha bikac sene ramazana denk gelio benimde kizanimindaaaa:dua:
Daha küçük annesi durmaya başladiysa ayakta bir hafta sürmez yürümesi:KK46: benim diğim ginim de ramazana denk geliyo:dua:

Ay o değil, diyet günlüklerinde de takılıyorum ben arada sıkıldıkça. Çok çılgın insanlar var gerçekten ağzım açık okuyorum bazen.

Dün kadının biri gelmiş sahurda yediklerini yazıyor menüsünde. Cheesecake, eti popkek, 1 dilim ekmek, kraker, bilmemne kızartması falan diye. Altına da mesajını alıntılayıp çok iyi canım afiyet olsun falan yazanlar var. :KK70:

Ben o günlüğe girsem darma duman ederim hepsini morallerini bozarım sanırım bu ne biçim sahur böyle sahur yaparsan 200 kilo olursun seeeen diye. :KK70: :KK70:
Ayy o nasil diyetmiş öyle :D

Ya sorma sonra niye kilo veremiyorum kızlar diye yorum atarlar. Millet birbirini pohpohlamaya yer arıyor forumda. Valla beni kırbaçlayın gerekirse bu ne biçim menü diye ama yeter ki doğru yolu gösterin. :KK70:
seni @ParteMoralll a havale ediyorz ozamn cok iyi menuuu kırbaćlayicisidir kendisiiii 1 numaradir:anneadayı:

karabugfaylar taşmaya başlamiş ama daha fazla şişmezlee zaten dolmiklerim yaaa hipsini yiyebilremmm sadece 1 cay bardakı karabugdaylan yapildikar gerisi dolma malzemesi 2 yk z.yagi var icinde 1 yk z.yagida sosuna koydummm 2 gun 2 kisi icin ideal binceeeeeee:oha:

Back
X