Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He kalçam 99 çıktı ya :oha: beli inceltmem lazım acilen pilates falan yapmalıyım sıkılaşmam gerek :KK49:
canm bende belim incelsin istiorum vede kollarim ama en zor oralar inceli ama bikac kilo dha verirsem mecbur incelir..bnde belim 68 kalcam 92 olsun isteyommmm ahanda şu @SekerPancari71 gibiiii:işsiz:

kiz sende ise yararsa regl gunmde bende yapicimm 1kiloda 1 kilodur zaten ödem tuttum beb hissediorummm:KK43:

Balım 3 bardak yemem lazımdı ben 3.yü unuttum annemlere iftar hazırlarken. İftar zaten biliyorsun nerdeyse 9'da açılıyor. Saate baktığımda 9'u geçiyordu bende yemedim 3. çay bardağını.

Bugün toplamda 2 çay bardağı ile geçirmiş oldum yani.

1 bardak yeşil çay
1 maden suyu
ve su diğer yediklerim.

Az yedim diye bir sorun olmazsa yarına 1 kilo falan oynar gibi bakalım.

Kızlar bende cok aktif olamiyorum bebegimden ötürü bugün yine doktordu falan derken disaridaydim ordan annemlere gectim sürekli pesinde dolaniyorum cok bisey yazamiyorum burayada isterseniz ayrilabilirim bende size pek bi faydam dokunmuyo gibi sizlerde birbirinizi daha iyi ve fazla tanidiginiz icin daha fazla seyler konusup paylasabiliyosunuz benim pek yazacak biseyimde olmuyo
canimm sen yine paylaş vaktin oldukca belki yarişamazsn ama paylasirsin bizde seninle paylaşirz olmaz mii:KK19:

canm bende belim incelsin istiorum vede kollarim ama en zor oralar inceli ama bikac kilo dha verirsem mecbur incelir..bnde belim 68 kalcam 92 olsun isteyommmm ahanda şu @SekerPancari71 gibiiii:işsiz:
Onun ölçüler öyle mi:kahve:
O zaman biz beli 66 kalçayı 91 yapalım onun önüne geçelim :kahve:
Ya benimde kollarım sallanıyiiii :mad:
Hiç sevmiom geçen bi arkadaşa el sallıyodum selam vermek için kolumu salladım kolum nasıl sarsıldı etlerden :skandal::skandal:

Bu arada @moon8187,

Canım bugün lapanın birinci gününü bitirdim ve şimdiden karın bölgemdeki ödemin çekildiğini hissediyorum. Nasıl desem hissetmekte değil aslında, derinin altındaki o şiş sulu tabaka erimiş gibi geliyor. Belim ve karnım daha sıkı şuanda akşam vakti olmasına rağmen.

Muhtemelen yarın sabaha tamamen inmiş olacak.

Back
X