- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #150.521
kesin giskanmıstr buuu yengeşşş burcusu bu gısganç oluğ bunlarrrrrrgiskandinmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin giskanmıstr buuu yengeşşş burcusu bu gısganç oluğ bunlarrrrrrgiskandinmi![]()
Harbi mikizzz belimiz ayniymis isteeee![]()
Ayyy hala anandamisinBenim kiz uykuya daldi iyce ben acik anamla oturuyum kizlar görüsürük![]()
kesin giskanmıstr buuu yengeşşş burcusu bu gısganç oluğ bunlarrrrrr![]()
hic alakasi yokkk ben dedim zaten sana ayniyiz biz die kalcam 3 cm ince onunda lafi olmazzzzHarbi mi
sen benden daha ince duruon![]()
Afiyet olsun canım..sen bakma enişteye sakın bırakma diyeti..Menüm biraz diyet dışı ama
Sahur 1 yumurta 2 köfte peynir avuç içi kadar pide çay
İftar 1 kase mercimek çorbası Pastırmalı pide (eşimin yüzünden) salata
He kalçam 99 çıktı yahic alakasi yokkk ben dedim zaten sana ayniyiz biz die kalcam 3 cm ince onunda lafi olmazzzz![]()
canim bencede 2-3 gibi tartilalim cok bisey degismez ha saat 3 te ha 5te gec kalmayalim bide bunun hesaplamasi paylaşmasi var 5ten sonra tam yemektir mutfaktr zamanlariHeaa anladim migidu bakalim
Moonlii keptin gelsin bide ona sorak ne zaman tartilsak diye ama 2 3 iyi dimi
![]()
canm bende belim incelsin istiorum vede kollarim ama en zor oralar inceli ama bikac kilo dha verirsem mecbur incelir..bnde belim 68 kalcam 92 olsun isteyommmm ahanda şu @SekerPancari71 gibiiiiHe kalçam 99 çıktı yabeli inceltmem lazım acilen pilates falan yapmalıyım sıkılaşmam gerek
![]()
evet vanm bencede en gec 3Moonlii canım arkadaşların dediği gbi en geç 3 te tartılsak nasıl olur..iyi fikir bence..
kiz sende ise yararsa regl gunmde bende yapicimm 1kiloda 1 kilodur zaten ödem tuttum beb hissediorummm![]()
ohh slm soyle canimm goruşuruzzzBenim kiz uykuya daldi iyce ben acik anamla oturuyum kizlar görüsürük![]()
canimm sen yine paylaş vaktin oldukca belki yarişamazsn ama paylasirsin bizde seninle paylaşirz olmaz miiKızlar bende cok aktif olamiyorum bebegimden ötürü bugün yine doktordu falan derken disaridaydim ordan annemlere gectim sürekli pesinde dolaniyorum cok bisey yazamiyorum burayada isterseniz ayrilabilirim bende size pek bi faydam dokunmuyo gibi sizlerde birbirinizi daha iyi ve fazla tanidiginiz icin daha fazla seyler konusup paylasabiliyosunuz benim pek yazacak biseyimde olmuyo
Onun ölçüler öyle micanm bende belim incelsin istiorum vede kollarim ama en zor oralar inceli ama bikac kilo dha verirsem mecbur incelir..bnde belim 68 kalcam 92 olsun isteyommmm ahanda şu @SekerPancari71 gibiiii![]()
Onun ölçüler öyle mi
O zaman biz beli 66 kalçayı 91 yapalım onun önüne geçelim
Ya benimde kollarım sallanıyiiii
Hiç sevmiom geçen bi arkadaşa el sallıyodum selam vermek için kolumu salladım kolum nasıl sarsıldı etlerden![]()