- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.581
Sen mi ben mi ben herşeyime pişmanim tombul olduğumaben cok.mutsuzum suanda zayif gelin olamadigim icin ozamnda 40 bedendim ama kimse inanmiodu 40 olduma balik etliydimmm..simdi arkadaslarm sok oluyor hem zayifff hemde sarışın oldumaaaaa
kizz bebeleri kime birakacağukkkkk
Onlarida getirelm neydek cddiyimkizz bebeleri kime birakacağukkkkk
Bende bnde bende giskanirim bendeayy gelinliklo fotooo atam sizeee
Keskem bende yapsam box ama benim bilekler hemen her harekette inciliyo sinir oluyorum yoksa ben çok severim spor yapmayi beni yoran sporlar atlamali vurmakli şinavli yimrikliSu sisesiylede yapilabilir ben her bolgeyi bliormda yapmak lazmm spor yapiom kizim altimi cekistiriocok komk oluyo esmle smdi sporu konusuodk saln fln filan ya ben dogmdan once boxa baslicaktm eldivenlerm fln hepsi var hatta box torbamiz ble vardi birine verdk kizima oda yapnca... Buralarda bulsam boxa mi gtsem
Cok guzel ya iki hareket gosterio ben kan ter icinde kaliodm ofofffffffKeskem bende yapsam box ama benim bilekler hemen her harekette inciliyo sinir oluyorum yoksa ben çok severim spor yapmayi beni yoran sporlar atlamali vurmakli şinavli yimriklibence git boxa
nekaaa ince bellisinnnnn kiskanirimm zayifliniii kiskanirimm bunun icin burdayimmmm
Benim eşimde 6 yasindan 20 yasina kadar box yapmişCok guzel ya iki hareket gosterio ben kan ter icinde kaliodm ofofffffff
Çokda kilolu durmuyosun kiz ama tabi keske daha zayif gelinlik giyseydik dimi68-70 arasi butda kilom galibaa
benim esimin sporla hiiccc alankasiiiiii yoğğğ yapanlari sevii ben askerde ne barfix cekersim diii okadağğBenim eşimde 6 yasindan 20 yasina kadar box yapmişsenin eşinde mi boxsor
Evet bekarken gidiyodu surekli smdi birakti ya cok ozluyoBenim eşimde 6 yasindan 20 yasina kadar box yapmişsenin eşinde mi boxsor
benim esimin sporla hiiccc alankasiiiiii yoğğğ yapanlari sevii ben askerde ne barfix cekersim diii okadağğ
Gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?