- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.561
Kol sarkmasi için plateste çok güzel bi haraket var kuzum bak anlatayim sana plates lastiğiyle yapiliyo ama ben kalin kilotlu çorapla yapiyorumOnun ölçüler öyle mi
O zaman biz beli 66 kalçayı 91 yapalım onun önüne geçelim
Ya benimde kollarım sallanıyiiii
Hiç sevmiom geçen bi arkadaşa el sallıyodum selam vermek için kolumu salladım kolum nasıl sarsıldı etlerden
canm sen evlimiydinAynen zaten en fazla 2 gün yapıyorum bu diyeti. Sabah bir tartılayım da o anki psikolojime göre ya 1 gün daha yapıp 2'ye tamamlayacağım ya da tek günde bırakacağım. İşlerim gece saatine kalıyor yoksa erkenden uyuyup güzelce atlatabilirdim de saat geçtikçe acıkıyor insan. Şuan yaklaşık 8 saattir açım ve tüm gün yediğimde 2 çay bardağı pirinç yani öyle düşün.
Ahahaha kız ordan çıkmıom ki benAbi orası çok iyi. Sen bir de bir derdim var forumuna git oraya yazılanları oku. Kadın kocasının bir şeyinden şikayet etti diyelim. Hemen altına doluşuyorlar. Ayy bence boşanmalısın. Iyyy öyle adamla hayat mı geçer. Bak ben kimseye boşan demem ama bence boşan falan diye.
Konu ilerliyor falan bu şekilde. Konu sahibi kadın işte birkaç gün geçiyor yine yazıyor kızlar kocamla aram daha iyi şöyle böyle oldu diye mutlu şekilde. Bu sefer de kadını taşlamaya başlıyorlar niye affettin yine yapacak, niye boşanmadın falan diye. Fırça atanda çıkıyor arada boşanmıcaksan bizi uğraştırma diye.
Fıkra gibi forum ya mutlaka arada göz atın. Evli kadınları boşamaya çalışan azimli bir kitle var orada.
Su sisesiylede yapilabilir ben her bolgeyi bliormda yapmak lazmm spor yapiom kizim altimi cekistirioKol sarkmasi için plateste çok güzel bi haraket var kuzum bak anlatayim sana plates lastiğiyle yapiliyo ama ben kalin kilotlu çorapla yapiyorumkilotlu çorabi al eline elini arkaya at kafanin üstünden sonra diger elini beline dogru arkaya atip çorabin alt tarafini tut sıkıca sonra kafanin üstünden arkaya attiğin elinle çorabi çek ama belinin ordaki elin hiç kipirdamicak sabit duracak anlatabildim mi ki kiz bide sınav çekmek çok iyi geliyo yarim şinav çekebilirsin
Beni kıskaniyirsinbenim kalça 94 kiz belim 67buçuk
canm sen evlimiydin
Kol sarkmasi için plateste çok güzel bi haraket var kuzum bak anlatayim sana plates lastiğiyle yapiliyo ama ben kalin kilotlu çorapla yapiyorumkilotlu çorabi al eline elini arkaya at kafanin üstünden sonra diger elini beline dogru arkaya atip çorabin alt tarafini tut sıkıca sonra kafanin üstünden arkaya attiğin elinle çorabi çek ama belinin ordaki elin hiç kipirdamicak sabit duracak anlatabildim mi ki kiz bide sınav çekmek çok iyi geliyo yarim şinav çekebilirsin
Ekmek yemiyeydin moon keşkemKizlar bende menumu yazayim
Sahur yok...!!!
iftar:2 kasik tarhana corbasi
2 buyukce dilim ekmek bolca peynir koy peyniri ve beyaz peynir karisik
domates salatalik..dunki yemegimden 2 köfte 1 biber dolmasi 1 minicik kabak dolmasi (karabugday ile) 4 bardak sekersiz cay
ben biliommmm sizin oralaģdaa boxusçuuu bi yeğğğSu sisesiylede yapilabilir ben her bolgeyi bliormda yapmak lazmm spor yapiom kizim altimi cekistiriocok komk oluyo esmle smdi sporu konusuodk saln fln filan ya ben dogmdan once boxa baslicaktm eldivenlerm fln hepsi var hatta box torbamiz ble vardi birine verdk kizima oda yapnca... Buralarda bulsam boxa mi gtsem
Vurma gizz
Videosu neyim yok mu beybim kafam 1500 olduu
kizz ekmeksizde olmuoki....peynirr cayyy ekmekkkkkkkkkEkmek yemiyeydin moon keşkem
Nerde baska dovus sporlaro var sorduk ama esm gdicek bulsaben biliommmm sizin oralaģdaa boxusçuuu bi yeğğğ
Şu yulaflı 5 kiloluk ekmekciklerinden yapsana moon normal ehmahtan eyidirkizz ekmeksizde olmuoki....peynirr cayyy ekmekkkkkkkkkyarin kendi ekmgimi yapicam sofradada muhabbeti oldu zati en azindan doyunca yirim ekmeklerimiii
ALLAH mesut etsin canimmm biz 4 yil sonra evlendikkkkYok canım 1.5 senelik ilişkim var evleneceğiz inşallah 1-2 yıla. :)
yaovammm tabii ben bu 20 kiloyu o 5 kiloluk ekmeglerlan verdim canimmmmmmmmmmmmmmmŞu yulaflı 5 kiloluk ekmekciklerinden yapsana moon normal ehmahtan eyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?