Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kızlar bdvde bi konu var üye ramazanda kilo almaktan dertliydi en son mesajlarına baktım 2 gündür sahur yapmıyormuş ve bugün iftarda midesi bulanmış yemek yiyememiş 6 litre su içmiş sizce de zararlı değil mi ya

Kol sarkmasi için plateste çok güzel bi haraket var kuzum bak anlatayim sana plates lastiğiyle yapiliyo ama ben kalin kilotlu çorapla yapiyorum kilotlu çorabi al eline elini arkaya at kafanin üstünden sonra diger elini beline dogru arkaya atip çorabin alt tarafini tut sıkıca sonra kafanin üstünden arkaya attiğin elinle çorabi çek ama belinin ordaki elin hiç kipirdamicak sabit duracakanlatabildim mi ki kiz bide sınav çekmek çok iyi geliyo yarim şinav çekebilirsin

canm sen evlimiydin

Ahahaha kız ordan çıkmıom ki ben
Bazıları hakediyor ama mesela diyor ki kocam beni dövüyor sövüyor rezil ediyor herkes diyor boşan bence vs sonra diyor ama özünde iyi biriiii gel de deme yani

Su sisesiylede yapilabilir ben her bolgeyi bliormda yapmak lazmm spor yapiom kizim altimi cekistirio cok komk oluyo esmle smdi sporu konusuodk saln fln filan ya ben dogmdan once boxa baslicaktm eldivenlerm fln hepsi var hatta box torbamiz ble vardi birine verdk kizima oda yapnca... Buralarda bulsam boxa mi gtsem

Videosu neyim yok mu beybim kafam 1500 olduu

Kol için 1.5 litrelik pet şişeleri kaldırıp indirin kızlar dambıl gibin.

Ekmek yemiyeydin moon keşkem

ben biliommmm sizin oralaģdaa boxusçuuu bi yeğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…