- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.661
Şok üstüne şok bide 6 kilo daha zayıfsınnieeeki gııı
Dur daha koyma kiz kalkti tuvalete götürcemGeldmm foto yaptmtm ama koymaya utaniorm
canim bnce senin bacaklarinda inceeee istersen yarin bilek baldir felan olcek eminim seninde ince topuklu okdugundn oyle gorunmus olabilerrrAyy çok zayıf dimi bacaklarıııı biz napak hacıt
Geldmm foto yaptmtm ama koymaya utaniorm
Koy aynen senide merak ediyorum bide bacak kalınlığını ölç karşılaştıralımYa diyorum ya regl bitsin koyacağım görürsün benim alt bacaklar hele tombul tombul zaten kilom hep belden aşağıda toplanıyor basende falan.
Cok kotu cnku gordkce uzukuorm hayatmda hc okdr kglu olmadm ben 9.5kg aldm hamileyken sonra vermistm gene aldim emzirirmen sadece o yazi yani gecen yazi oyle gecrdm utanc verici hrrkes benim ne kdr kg aldigimi konusmus nisanda ama ayni dugunde bu koyucagm fotoda kac kisi sayamadm sok olduKız niye utanıyosun bak söz bende koyacağım reglim bitsin. İsterseniz şimdi de çeker koyarım ama yanlış bilgi olur regl göbeğim fena çünkü .
Anlaştık ama seninki daha ince cıkcak eminimcanim bnce senin bacaklarinda inceeee istersen yarin bilek baldir felan olcek eminim seninde ince topuklu okdugundn oyle gorunmus olabilerrr
Olsun canim şimdi zayifsin insallah bi daha hiiç çikmicaksin o kilolaraCok kotu cnku gordkce uzukuorm hayatmda hc okdr kglu olmadm ben 9.5kg aldm hamileyken sonra vermistm gene aldim emzirirmen sadece o yazi yani gecen yazi oyle gecrdm utanc verici hrrkes benim ne kdr kg aldigimi konusmus nisanda ama ayni dugunde bu koyucagm fotoda kac kisi sayamadm sok oldudusununce uzuorm
BuğdayimmKoyuyormm burdamsnzz
siyahli gecen eylul artk tamamen kg aldigim nokta pembeliyi bliosun mayis basi en cok nisanda arkmdan konusanlari morr ettigim icin mutluyummm ama gordkce morlm bozlio yaa igrencohaaaaa @ParteMoralll ohaaaaa resmen bi insan cikmis icindennn ben hic bukadr kilolu halini girmemistim ayyyyy hatta simdi daha zayifsn dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?