Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya diyorum ya regl bitsin koyacağım görürsün benim alt bacaklar hele tombul tombul zaten kilom hep belden aşağıda toplanıyor basende falan.
Koy aynen senide merak ediyorum bide bacak kalınlığını ölç karşılaştıralım

Kız niye utanıyosun bak söz bende koyacağım reglim bitsin. İsterseniz şimdi de çeker koyarım ama yanlış bilgi olur regl göbeğim fena çünkü .
Cok kotu cnku gordkce uzukuorm hayatmda hc okdr kglu olmadm ben 9.5kg aldm hamileyken sonra vermistm gene aldim emzirirmen sadece o yazi yani gecen yazi oyle gecrdm utanc verici hrrkes benim ne kdr kg aldigimi konusmus nisanda ama ayni dugunde bu koyucagm fotoda kac kisi sayamadm sok oldu dusununce uzuorm

canim bnce senin bacaklarinda inceeee istersen yarin bilek baldir felan olcek eminim seninde ince topuklu okdugundn oyle gorunmus olabilerrr
Anlaştık ama seninki daha ince cıkcak eminim
Nerelerimizi ölçcez sen yaz ben yarın kilo bildirirken yazarım onları da

Olsun canim şimdi zayifsin insallah bi daha hiiç çikmicaksin o kilolara

ohaaaaa @ParteMoralll ohaaaaa resmen bi insan cikmis icindennn ben hic bukadr kilolu halini girmemistim ayyyyy hatta simdi daha zayifsn dimiii
siyahli gecen eylul artk tamamen kg aldigim nokta pembeliyi bliosun mayis basi en cok nisanda arkmdan konusanlari morr ettigim icin mutluyummm ama gordkce morlm bozlio yaa igrenc

bende c.tesi pantolonlu cekilim size daha zayif duruom oyle elbiseler kilolu gosterioooo

Parteee gercekten fark inanilmazzzzzz insallah bir daha hiç çikmicaksin o kilolara ama tabi anlıyorum bakinca üzülüyosun neden o kadar kilo almişim diye Hepimiz bazen sınırlarımı aşip şişiyoruz ama bi kere olurartik biz şişman olmucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…