- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.681
Evet insan kendini galiba ancak toparliyo bende kizim 7 8 aylikken dank etti@ParteMoralll canım anne olmak meşakatli birşey kendini kötü hissetme sen bi can dünyaya getirdin önemli olan bu azimle şimdiki fitliğine ulaşman
kizz deme oyle cok sukur bu gunlerimizesiyahli gecen eylul artk tamamen kg aldigim nokta pembeliyi bliosun mayis basi en cok nisanda arkmdan konusanlari morr ettigim icin mutluyummm ama gordkce morlm bozlio yaa igrenc
Moon elbiseli haline kalın mı çıktım dion sus bencebende c.tesi pantolonlu cekilim size daha zayif duruom oyle elbiseler kilolu gosterioooo
Esime diorm ki beni nedn uyarmadn bu ne yaaaaa diorm oda ben oyle gormuodm seni dio allahtan oyle kalmamsm allahmm sukurrr gercekten beni kg alanlar iyi anlar helede anne olnxakizz deme oyle cok sukur bu gunlerimize
Moon elbiseli haline kalın mı çıktım dion sus bence
Puntulunla kürdan gibim olursun o zaman
afiyet olsun canimm bizde seni seviyokkkkkkkkkkKizlar birazdan sahur yapicaz anneme yardim ediyim iyi geceler herkese sizleri seviyorum
kiz aksama kadar yaziyomm daha nasıl aktif olunur bilmiyom kiiiiyok canm sen aklimdasn aktif olamasanda ama benim kafa pek yerinde degil bide check etmeden paylastim sanirim git.is arada
Canim gunaydin -600 cok iyi bnce listeyi paylaşmadim cnm geç tartilcaz die bugun paylasicam eklerim ben seni opuyorummmmGünaydın kızlar. Bayram hedeflerini yazmışsınız anca sarrafa kadar bakabildim.burdan alıntı yaptım kızlar. Bu arada listeyi bulamadımMoonlii .
Geçen hafta : 67.8
Bu hafta: 67.2
Fark: -600 gr % 0.88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?