- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.861
Parfe değil kız o parte.Aynen balım sabah moralimi bozdun resmen yok vermemişsin bence diyeonu dediydim parfe gelmeden gidim de tescilliyim kilo verişimi diye.
Virgülden sobraki 3. Rakam 5 ten büyükse onu yuvarlamiyomuydukHesapladım senin için de
2,591 evet. 9'u yuvarlıyorsun.
Sonucun: %2,6
Parfe değil kız o parte.
Allah iyiliğini versin
Virgülden sobraki 3. Rakam 5 ten büyükse onu yuvarlamiyomuyduk
Evet canimVirgülden sobraki 3. Rakam 5 ten büyükse onu yuvarlamiyomuyduk
Kız benimkide aynı hep farklı gösteriyorBozuktur o zaman canim bence de yeni tarti bak sen
Ecez canim yanlış olmus hesaplaman virgülden sonra iki sayi yaziyoruz
---ADAYLAR LİSTESİ---
Ecez(61.8 /59.7 /2.1 /%3,40)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli(79.5/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayış 2016 başlangıç kilo 79.5 hedef kilo: 65
Sss35(65.6 /63.9 /1.7 /2.60 %)
Doğru yapmış kiz 7 yi yuvarlamis. Yani ,den sonraki 3. SayıyıBalım Püsküüt'ün listelerinde baktım şimdi ya mesela bir üye 2,647 çıkmış 2,65 diye hesap etmiş :/
Kız benimkide aynı hep farklı gösteriyor
Odamı bozuk acaba
Seninki her çıktığında aynı mı gösteriyor. Ben 2 _3 defa çıkıyorum tartıya yoksa sen 1 defa mı çıkıyor yoksamSekerPancarii
Acele cevap beklenirKız benimkide aynı hep farklı gösteriyor
Odamı bozuk acaba
Seninki her çıktığında aynı mı gösteriyor. Ben 2 _3 defa çıkıyorum tartıya yoksa sen 1 defa mı çıkıyor yoksamSekerPancarii
Benimki her çiktiğimda ayni gösteriyor canim, anneminki de her çıktığında ayni gösteriyo ama 1 kilo falan fazla tartiyo ama çok zor algiliyo zor çikiyo rakam, bence seninki de bozuk olabilirKız benimkide aynı hep farklı gösteriyor
Odamı bozuk acaba
Benmii ben kg vermedi demedim ki tarti onemki dedimAynen balım sabah moralimi bozdun resmen yok vermemişsin bence diyeonu dediydim parfe gelmeden gidim de tescilliyim kilo verişimi diye.
Parfe değil kız o parte.
Allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?