- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.881
Benmii ben kg vermedi demedim ki tarti onemki dedimayricaaa PARTE T leee
bak simdi berabercek yapalimm
61.8-59.7=2.1
2.1×100=210
210÷61.8=3.398 yani 3.40
Aaaaa gercekmi kizzzBenimki her çiktiğimda ayni gösteriyor canim, anneminki de her çıktığında ayni gösteriyo ama 1 kilo falan fazla tartiyo ama çok zor algiliyo zor çikiyo rakam, bence seninki de bozuk olabilir
bidaha bu listeyi gorursem ölecemmmmmmm---ADAYLAR LİSTESİ---
Ecez(61.8 /59.7 /2.1 /%3,40)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli(79.5/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayış 2016 başlangıç kilo 79.5 hedef kilo: 65
Sss35(65.6 /63.9 /1.7 /2.60 %)
Hiç başka yerde tartilmadin mi kizAaaaa gercekmi kizzz
Bende hepsi boyle saniyodum.3 defa çıkıyom tartıya 3 ünde de farklı sonuç
Kız ben yohsam 2 _ 3 kilo az mı çıkıyom.60 falan olmayım sakin
bidaha bu listeyi gorursem ölecemmmmmmm
ayyy bende hic baska yerde tartilmiommmm yoksa 63 felanmiyim bendeee @ParteMoralll kizz gelemde sende bi tartilamm..simdi yari soyunk tartildimizdann eczanede filan nasl tartilammmmmmmHiç başka yerde tartilmadin mi kiz
Yok tartilmadim. Sabah aç karnına tartıliyom ya sabah sabah kime gideyim yawwwHiç başka yerde tartilmadin mi kiz
İçime öküz oturdu kız benimde.biz yohhsam daha mı kiloluyuhhhhayyy bende hic baska yerde tartilmiommmm yoksa 63 felanmiyim bendeee @ParteMoralll kizz gelemde sende bi tartilamm..simdi yari soyunk tartildimizdann eczanede filan nasl tartilammmmmmm
Kiz sss35 yoktu listede bide son listeye baktim ecez kendini tek ekleyip seni etiketlemis karişmiş tüm toparladim bendebidaha bu listeyi gorursem ölecemmmmmmm
SampiyonmuTamam sakin ol şampiyon bundan sonra her yere parte yazıciğim.
ay cok komksinjz yaaaaaaaa yeni gelenler listenin basini bi okusaaaaKiz sss35 yoktu listede bide son listeye baktim ecez kendini tek ekleyip seni etiketlemis karişmiş tüm toparladim bende
Bizde nasil soyuncanayyy bende hic baska yerde tartilmiommmm yoksa 63 felanmiyim bendeee @ParteMoralll kizz gelemde sende bi tartilamm..simdi yari soyunk tartildimizdann eczanede filan nasl tartilammmmmmm
Bizde nasil soyuncan
Benim icin sorun yok
Benim için de sorun yohhBenim icin sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?