Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla sarrafcm cnm ben 20 kiloyu verene kadr mevsiminde neler yemedim bi bilsen oartilerde kuru cay ictimmm kahve ortaysa onu bile icmedkm o yuzdn kusuruma bakma canim keptınnnn kızacakk artikinn 3-5 kilo olunca bizde el insan dioruz ama senin biran once 7leri gormn lazm cnm yemee dondon falan ekmkte yeme 1 ay sık dişini:KK43:
Hadi bugünlük böyle olsun canım..emziriyorum bi de..dikkate alıcam :KK66:

ayy yarisini ye gitsin selinim ya 2 kilo icinnnn ettigin eziyete degmez bnce sen onu zati verirsin senin bence metabolizmanda hizli yaşinda genç dert etme bahh ben 30 oldummm:KK17:
:oha:Seni mi kircam kiz yicem valla:KK45: hem ben kilo koruyom sayilir iki kilom kaldi yarim yicem:hamarat:

Ayyy yuhhhluk menumu yazayimm:
Sahur yok bilindigi uzere..
İftarda yarim kade yogurt corbasu az pirincli
2 karabugdayli biber dolmasi
bikac iri parca tavuk ve 3 dilim patates
yarim bardak fanta (hiccc sevemm neden ictim bilmiorum)
az peynir yarim dilim tb ekmegi
3 bardak cay
az once 3 parmk ayvali dondon

Ayyy yuhhhluk menumu yazayimm:
Sahur yok bilindigi uzere..
İftarda yarim kade yogurt corbasu az pirincli
2 karabugdayli biber dolmasi
bikac iri parca tavuk ve 3 dilim patates
yarim bardak fanta (hiccc sevemm neden ictim bilmiorum)
az peynir yarim dilim tb ekmegi
3 bardak cay
az once 3 parmk ayvali dondon
:bicak:Dolmaya hiç gerek yokmuştu moon:bicak:bi parnah yiyeydin ya donduşu:tokat:yettin haa:tokat:

sss35 sss35 ayyy bende ekmahınnn icine bayilirimmmmmmm kucukkene annem icine peynir kor yumurta sarisi kor yumurdu ekmahın icini verirdi elime kahvaltida yirdimm..hep anamin yuzunden bu ekmahhh düşkünlüģüm onceden bi oturusta yarim ekemktn fazlasini yirdim..hele ekmahh arasi yaoardim mmmm off neyse @ParteMoralll ağzimi yirtcak simdi verecek tastikiiii elimaaaa:olamaz:

sss35 sss35 ayyy bende ekmahınnn icine bayilirimmmmmmm kucukkene annem icine peynir kor yumurta sarisi kor yumurdu ekmahın icini verirdi elime kahvaltida yirdimm..hep anamin yuzunden bu ekmahhh düşkünlüģüm onceden bi oturusta yarim ekemktn fazlasini yirdim..hele ekmahh arasi yaoardim mmmm off neyse @ParteMoralll ağzimi yirtcak simdi verecek tastikiiii elimaaaa:olamaz:
Kiz o nasil kahvalti :D :D :D

Oofoffff banda ver bi ekmegi simdi icine peynirr koyarm domatesi isira isira yermmmmmmmm bende snin gini sokakta oynardm anneeee acktmmmm ekmek verrr ekmek arasi yerim gecede yerdm bayilirdimmmmm smdi sirf kg yuzunden yiemiorm oofifififififif sanki ben cok merkliyim ekmeksiz hayata agzina bir vurcam smdi:tokat:

Back
X