- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.241
Bizde beraber yaparik nolmuss disarda yirik nolmus yanuiiYapmaz o üşenir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde beraber yaparik nolmuss disarda yirik nolmus yanuiiYapmaz o üşenir![]()
Aferinnnnnn eeeeee baskaaa neler yiidn bakemMenümü yazayım..
Sahur: bir haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, domates, salatalık, iki ceviz..
İftar: bir kase mercimek, yarım tabak z.yaglı fasülye, üç lahana sarma, yoğurt..
Bir dilim kesme dondurma yidimmm
kizz sen benden incesin demkkiayak bileği: 20
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :33
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 58
Yiyin şişinBizde beraber yaparik nolmuss disarda yirik nolmus yanuii
1 tanemii ben 5 tane yerimmmm hicte rahatsz olmammmmKızz diyette olmasam bi tanesini tek başına gömerim
Valla çok leziz yapıyor ama hamurişi sonuçtaaa
Valla annem sıvıyağ zeytinyağ köy tereyağ karıştırıyor enfes oluyor ben yapılırken pek yokum tam bilmiyorum açıp yağlıyor sıvıyağlarla katlıyor biraz dinlendirip tekrar açıyor pişiriyor sonra tereyağlıyoraaaa ayipsinn katmer yenmemiii ben icine kullandiginiz yağı merak ettim.bakam tam tohatlımısınn![]()
Yaaa ekmek hiicc yemedim amaa..yaz geleli dondurma da ilk defa..Aferinnnnnn eeeeee baskaaa neler yiidn bakem![]()
Seeen daaa nerene yiion acebaaa
Büsbüyük gı nasıl yiyim beş dane1 tanemii ben 5 tane yerimmmm hicte rahatsz olmammmm
Tutarihh topaaValla annem sıvıyağ zeytinyağ köy tereyağ karıştırıyor enfes oluyor ben yapılırken pek yokum tam bilmiyorum açıp yağlıyor sıvıyağlarla katlıyor biraz dinlendirip tekrar açıyor pişiriyor sonra tereyağlıyor
Vala ben onu yesem beni topa tutarlar burda![]()
ayyy ben olsam 2 dene yirdim ama sen yine 2 parmak ye yetiosa kalsin oyle..ben yapmiomki yemiyim yapsam yerimm..60.5 olmusum surda 500 gr kalmis 59a ama dondon yidim ayvali hemidee iyi ettim 24 saat oruç tutuom bennnHeeebugünde yicem iki banak katmer
bişi olmas
kiz sicacik tazecik bi kokuyoo miss gibi
iradeli davranip iki banak yiyom benim gibi bi pis boğaz o da
![]()
Kiz ben kendimi zorlasam en fazla bi tane yiyom1 tanemii ben 5 tane yerimmmm hicte rahatsz olmammmm
hazir yiyicisin yaani benim anacağım ve teyzoslarim cok.guzel yapar men kendim bizzat bende yaparimm aaaahhh ahh ossada yesek demeyim ben en iyisi susayimmValla annem sıvıyağ zeytinyağ köy tereyağ karıştırıyor enfes oluyor ben yapılırken pek yokum tam bilmiyorum açıp yağlıyor sıvıyağlarla katlıyor biraz dinlendirip tekrar açıyor pişiriyor sonra tereyağlıyor
Vala ben onu yesem beni topa tutarlar burda![]()
hazir yiyicisin yaani benim anacağım ve teyzoslarim cok.guzel yapar men kendim bizzat bende yaparimm aaaahhh ahh ossada yesek demeyim ben en iyisi susayimm![]()
ayyy ben yerim canimm benim annmde yapar hemde bunun hamurunu kaymakli yaparrr nazıknan deriz biz yağlı ekemk ben cok rahat yerim cnm pis bogazm ben oan onumde 5 tane varsa patlasamda 5ni yerimmmmBüsbüyük gı nasıl yiyim beş dane
![]()
kiz.2tanesini yiyemezsin benim.bildiğim katmer baya büyük oluyorr 1 tanesi.tika basa doyururayyy ben olsam 2 dene yirdim ama sen yine 2 parmak ye yetiosa kalsin oyle..ben yapmiomki yemiyim yapsam yerimm..60.5 olmusum surda 500 gr kalmis 59a ama dondon yidim ayvali hemidee iyi ettim 24 saat oruç tutuom bennn![]()
Cano nerem incekizz sen benden incesin demkki
M e g g canm bende olctum ayak bilegi 23
diz ile bilek arasi 33
basen 55
senlede hemn hemn ayniyiz belimde 72.5 73
giskanccYiyin şişinçoh siniğlendim
![]()
susss bakem cvp vrmeeYaaa ekmek hiicc yemedim amaa..yaz geleli dondurma da ilk defa..
80 kilouum diye yimeye hakkim yok demii
![]()
hicbisey yapamam vallahaaa kuru bastaa yer kuru selini konusuruk dedikodu ederik azcihhhhhhhhgelimm bna ne yapcennn yimklee yapcnmi