Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaa ayipsinn katmer yenmemiii ben icine kullandiginiz yağı merak ettim.bakam tam tohatlımısınn :kk77:
Valla annem sıvıyağ zeytinyağ köy tereyağ karıştırıyor enfes oluyor ben yapılırken pek yokum tam bilmiyorum açıp yağlıyor sıvıyağlarla katlıyor biraz dinlendirip tekrar açıyor pişiriyor sonra tereyağlıyor
Vala ben onu yesem beni topa tutarlar burda :süslü::süslü:

1 tanemii ben 5 tane yerimmmm hicte rahatsz olmammmm
Büsbüyük gı nasıl yiyim beş dane
183__h=x_kasik-la-katmer.jpg

Valla annem sıvıyağ zeytinyağ köy tereyağ karıştırıyor enfes oluyor ben yapılırken pek yokum tam bilmiyorum açıp yağlıyor sıvıyağlarla katlıyor biraz dinlendirip tekrar açıyor pişiriyor sonra tereyağlıyor
Tutarihh topaa:tokat: tubiş al bide sana:tokat:çihar aklindan katmeri:KK70:

Heee:kahve: bugünde yicem iki banak katmer :kahve:bişi olmas:kahve: kiz sicacik tazecik bi kokuyoo miss gibi:dua: iradeli davranip iki banak yiyom benim gibi bi pis boğaz o da:KK70:
ayyy ben olsam 2 dene yirdim ama sen yine 2 parmak ye yetiosa kalsin oyle..ben yapmiomki yemiyim yapsam yerimm..60.5 olmusum surda 500 gr kalmis 59a ama dondon yidim ayvali hemidee iyi ettim 24 saat oruç tutuom bennn:işsiz:

hazir yiyicisin yaani benim anacağım ve teyzoslarim cok.guzel yapar men kendim bizzat bende yaparimm aaaahhh ahh ossada yesek demeyim ben en iyisi susayimm :stop:

ayyy ben olsam 2 dene yirdim ama sen yine 2 parmak ye yetiosa kalsin oyle..ben yapmiomki yemiyim yapsam yerimm..60.5 olmusum surda 500 gr kalmis 59a ama dondon yidim ayvali hemidee iyi ettim 24 saat oruç tutuom bennn:işsiz:
kiz.2tanesini yiyemezsin benim.bildiğim katmer baya büyük oluyorr 1 tanesi.tika basa doyurur

kizz sen benden incesin demkki
M e g g M e g g canm bende olctum ayak bilegi 23
diz ile bilek arasi 33
basen 55
senlede hemn hemn ayniyiz belimde 72.5 73
Cano nerem ince :D
ayak bileğinin ikisini toplasan benim tek bileğim eder :D
baseninde 55 benim 59
Sen benden incesun :eğlence:

Back
X