- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.321
didim zati ona simdi agzini burusturuon ama ilerde saglikli beslendimiz icin baana tişekkür ediceksin didimmmHeeee o anlamda didin gizz ne var onlarda bi saatini almaz usenmeeee adama yedirion bugdaylari
Heee izin verdim kendime. Ayrıca bir daha iftar yiiimene gitmeme karar aldımİzin günüyse sustumyoosaamm eleştirirdim
Ben menü yazmasam mi kii caniniz çekiyosa kiz ben biraz esnek davranıyorum çünkümSiz kurusunuz tabiii katmermisss hic siskolari dusunmuonz
kizzz ben çohhh yaptimm gece yarisi unlu kurabiye isterdi kalkar yaoardim..sabaha karsi uaynirdk uykumz kacardi kalkar börek yapardim ezanlan yirdikkk...aksam 7de isten eve gelir 8e kadr 3 cesit yemami yapardimm ama simdi işler degistiHeeee o anlamda didin gizz ne var onlarda bi saatini almaz usenmeeee adama yedirion bugdaylari
ayy ne alaksi var cnm yaz tabikiii gir gir yapiyog burdaaBen menü yazmasam mi kii caniniz çekiyosa kiz ben biraz esnek davranıyorum çünkümmenü yazmam ama bugün iyi gecti falan derim nasil derseniz
Sakaaaaa yapiommmmmm giiiBen menü yazmasam mi kii caniniz çekiyosa kiz ben biraz esnek davranıyorum çünkümmenü yazmam ama bugün iyi gecti falan derim nasil derseniz
Ne beddua ediyon lenn.bak sende saaa beddua ederim görürsünYarasinda et olsun gor
ayyy cnm bn senin yerinde olsam giderimsende dinelnmis sosyallesmis olursun biraz ne var ramazanda olur okadar bnceHeee izin verdim kendime. Ayrıca bir daha iftar yiiimene gitmeme karar aldım
Yarında davetliydik emme gelemiyoz dedimm.bebişi bahane ettim.uyumuyor didim
Sende abartmissinkizzz ben çohhh yaptimm gece yarisi unlu kurabiye isterdi kalkar yaoardim..sabaha karsi uaynirdk uykumz kacardi kalkar börek yapardim ezanlan yirdikkk...aksam 7de isten eve gelir 8e kadr 3 cesit yemami yapardimm ama simdi işler degisti
ayy ne alaksi var cnm yaz tabikiii gir gir yapiyog burdaa
Olsun canim öyle bi kötü etki yaratirsam söyleyin himenSakaaaaa yapiommmmmm giii
HHAhahahahahahahahahaahahahNe beddua ediyon lenn.bak sende saaa beddua ederim görürsün
kendi çohhhh şişkooooSiz kurusunuz tabiii katmermisss hic siskolari dusunmuonz
Ya hep hiç yapiyo moonSende abartmissin
kiz sen kotu bi etki olusturabilermisen hicccccccc balsinnn senn canisimmmOlsun canim öyle bi kötü etki yaratirsam söyleyin himen
Valla senin herif iyiymiş. Ben kendime ayrı eşime ayrı yemek yapiyom. Hayatta yimez öyle şeyler. Kendin ne yersen yee bana dogru duzgun yimek yap derr.yanımda dondonlari götürür. Hicccc düşünmez sende ye diyodidim zati ona simdi agzini burusturuon ama ilerde saglikli beslendimiz icin baana tişekkür ediceksin didimmm
Cinimmm binimmmmmmkiz sen kotu bi etki olusturabilermisen hicccccccc balsinnn senn canisimmm
Ben buraya normalde yazdiklarimimi yio sanki kocisim onla kizima ayri yemek pisiy napceen mecburrrYa hep hiç yapiyo moon
aynen oyle cnm özetledin beni her konuda oyleyimdir ya hep ya hiçYa hep hiç yapiyo moon
Cinimmm binimmmmmm
Benim de gocam ne yapsam yer zavallim ses etmezValla senin herif iyiymiş. Ben kendime ayrı eşime ayrı yemek yapiyom. Hayatta yimez öyle şeyler. Kendin ne yersen yee bana dogru duzgun yimek yap derr.yanımda dondonlari götürür. Hicccc düşünmez sende ye diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?