- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.341
Kotu etki yaoarsan sen govarm zaten merk etmeCinimmm binimmmmmm
Hadi lennnnnHHAhahahahahahahahahaahahahbak karnm agrio zaten ustune gorursun
Vur azima azimaKotu etki yaoarsan sen govarm zaten merk etme
bende kizima yapiom hep ama ALLAH var esimde 2 aydr aksam yemio yapmiom o yuzdn ama yedigi zaman yapiodum ben ertesi gun oglen yiyodum onu yada yemiodum karabugfay falan yiyodum ALLAH razi olsun ondan cok yardimci oldu banaBen buraya normalde yazdiklarimimi yio sanki kocisim onla kizima ayri yemek pisiy napceen mecburrr
Kizz oda dio farketmezz naoim adama hergun tavk yulafciklarmi yedirem yuregin sizlaaBenim de gocam ne yapsam yer zavallim ses etmez
Aminbende kizima yapiom hep ama ALLAH var esimde 2 aydr aksam yemio yapmiom o yuzdn ama yedigi zaman yapiodum ben ertesi gun oglen yiyodum onu yada yemiodum karabugfay falan yiyodum ALLAH razi olsun ondan cok yardimci oldu bana
Kizz oda dio farketmezz naoim adama hergun tavk yulafciklarmi yedirem yuregin sizlaa
gülmaaa gızz beyimeee
gülmaaa gızz beyimeee
ohhhh ben yapmiommm bayilir pilavaaaa yaoarim kocama isterseeeeeedogru diyon giz tabi bende ona pilav neyin yapiyom da ben yemiyom
Sende yen mi yaparsanohhhh ben yapmiommm bayilir pilavaaaa yaoarim kocama isterseeeeee
Hahahahahahaahkendi çohhhh şişkoooo
dogru diyon giz tabi bende ona pilav neyin yapiyom da ben yemiyom
gülmaaa gızz beyimeee
Benimkide çok ses ediyooo. Ayrı yimek yapiyom hep yimem ben öyle bilmedim şeyler diyo .çocuklar desen poğaça börek kek pasta hastası. Bayılırlar hamır işine. Ben ni ediyim simdiBenim de gocam ne yapsam yer zavallim ses etmez
Kiz sanaBenimkide çok ses ediyooo. Ayrı içmek yapiyom hep yimem ben öyle bilmedim şeyler diyo .çocuklar desen poğaça börek kek pasta hastası. Bayılırlar hayır işine. Ben ni ediyim simdi
Benimkiler yapmasam durmaz kii mecbur.kek pasta, wafel, krep arasınada nutella sürüp yiyorlar karşımda.resmen Çin işkencesi yapiyollarKiz sanaalkisss ben kurabik pasta yapica dayanamiyom ondan yapmiyom hele poğaca
Kizlar size doyum olmaz emmee ben gidiyim artık. Hadi iyi geceler
Benimkiler yapmasam durmaz kii mecbur.kek pasta, wafel, krep arasınada nutella sürüp yiyorlar karşımda.resmen Çin işkencesi yapiyollar
Sana da İyi geceler gonsuuuuİyi geceler gonşuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?