- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.381
ramazanlikda da zor olur taşınmak telaş ne oldugunuda anlamazsin hayırlısı bir an önce taşınır yerlesir ve duzenine kavusursun insallahhUfak tefek tadilatları yaptırıyoruz canim. Eşyaları paketledik.bu cuma oğlum karnesini alınca taşınacağız inşallah.sen nasılsın? Kayınvaliden Nasıl oldu?
Hmm Allah kolaylık versin insallah bende iyim canm elhamdülillah kayin validem de ameliyat olamadi malesef hala vücutta enfeksiyon var sebebini bulamiyorlar.Ufak tefek tadilatları yaptırıyoruz canim. Eşyaları paketledik.bu cuma oğlum karnesini alınca taşınacağız inşallah.sen nasılsın? Kayınvaliden Nasıl oldu?
Günaydin canmGünaydinnn kizlarrrr
ee gızzz hem bunlağ essahtan gonşu degillerrrr gısgandıramazlağğğ
nasilsin esmerimGünaydin canm
Allah kolaylık versin canım. İnşallah iyi geçer gününGece esimin aklına uykum az biraz uzanayım şöyle dedim uyuyakalmisim sahursuz kaldik yani anlayacaginiz.iftardada hem az yedim hemde suyu az içmiştim umarim bugün beni cok zorlayan bir gün olmaz
Aaa hafif atlatir mooncum geçmiş olsunkizimin burnu akio hapşırıooo
Amin canm teşekkür ederimAllah kolaylık versin canım. İnşallah iyi geçer günün
Ayy ne güzel.kac yaslarindalar canm kizlarinBugün benim kızlarda sahura kalktı benimle.hep beraber yedik çok hevesleniyolar. Bakalım ne kadar dayanabilecekkler
Geçmiş olsun canimkizimin burnu akio hapşırıooo
Büyük kizim ayın 23 de 12 olcak ortanca da 10 yaşındaAyy ne güzel.kac yaslarindalar canm kizlarin
Ben cede biraz daha uyu. Zaman çabuk geçiyor o zaman hem yorulup susamazsinAyy ben az daha uyuyum en iyisi ya
Masallah heves etmeleri bile güzelBüyük kizim ayın 23 de 12 olcak ortanca da 10 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?