- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.521
Partişimm ne yaptin akşamaHee ben anladi seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Partişimm ne yaptin akşamaHee ben anladi seni![]()
Eşim pazardan gecikince menüm değisti fasulye yetişmicek o yüzden hemen tavuk yaptim pattislipilav ve yayla çorbasi ohh bide salata
![]()
Canim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyorAfiyet olsun canım bu arada sen kilo verirken sporla mı verdin? 4 beden incelmişsin resmen. Ben sakatlıktan yeni çıktım biliyorsun sol ayağımı çok aktif kullanamıyorum. Sabahları kalkınca üstüne basamıyorum mesela çok ağrı yapıyor. Koşmak falan hayal şuanda benim için hızlı bile yürüyemiyorum.Bugün sabah bende yattığım yerden mide ve bacak hareketleri yapmaya başladım.
Bi guru ehmek var bacım daş pisirdimPartişimm ne yaptin akşama![]()
Get surdan sen ne anlan spordanCanim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyor![]()
Bi guru ehmek var bacım daş pisirdim![]()
Suss asil sen anlanG
Get surdan sen ne anlan spordan![]()
Suss asil sen anlanspor haggında her bir bilgim varıdır menim
bu fiziği adam itmek golay değallllldi
sen biliyon
![]()
Yooohh o mazide kaldi bugun baskaaa tabikuuuuuDünküleri yicen de ondan dimiyon demii![]()
Men azarbeycandan gelmişem
Oldu mu gı
Bağa ne vuruyonŞaha gız şahaaa
ben ne zamn verexem pehi
aclihdan ölüyom
Bana boyle demionBağa ne vuruyonaz yi ver
ama sen emziriyon ikroşuma yazik anasi
![]()
Oldu muOldu mu gı![]()
Kiz seninki yemek yiyo apla oldu seninkiiBana boyle demion![]()