Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim pazardan gecikince menüm değisti fasulye yetişmicek o yüzden hemen tavuk yaptim pattisli:kk77:pilav ve yayla çorbasi ohh bide salata :kk77:

Afiyet olsun canım bu arada sen kilo verirken sporla mı verdin? 4 beden incelmişsin resmen. Ben sakatlıktan yeni çıktım biliyorsun sol ayağımı çok aktif kullanamıyorum. Sabahları kalkınca üstüne basamıyorum mesela çok ağrı yapıyor. Koşmak falan hayal şuanda benim için hızlı bile yürüyemiyorum. :( Bugün sabah bende yattığım yerden mide ve bacak hareketleri yapmaya başladım.

Afiyet olsun canım bu arada sen kilo verirken sporla mı verdin? 4 beden incelmişsin resmen. Ben sakatlıktan yeni çıktım biliyorsun sol ayağımı çok aktif kullanamıyorum. Sabahları kalkınca üstüne basamıyorum mesela çok ağrı yapıyor. Koşmak falan hayal şuanda benim için hızlı bile yürüyemiyorum. :KK43: Bugün sabah bende yattığım yerden mide ve bacak hareketleri yapmaya başladım.
Canim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyor:(

G
Canim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyor:KK43:
Get surdan sen ne anlan spordan :spor::halay::halay::KK70:

Back
X