Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay 2 biber dolması yedim resmen içime oturduuu. Ayağım iyi olsa çıkıp koşup yakıcam hepsini olamaz böyle bir şey resmen psikolojik olarak kendimi aç oturmaya hedeflemişim.

Neyse işleri bitireyim de yarım saat çıkar dolanırım aksaya aksaya sokakta. :D

Canım ilk önce kendin isteyip azmetmen lazım kararlı olman lazim
O kadar kilo vermiş sin 7 li sayılara bişey kalmamış .bi gayret etsen hemen ulasirsin. Kolay değil hepimiz yorulduk, sıkıldık, bazen abarttık ama yinede devam.haftada yarım kilo versen ayda 2 kilo eder .az gibi gelebilir ama bunu aylara bölünce hiç te az olmuyo. 5 ayda 10 kilon gider .yapabilirsin tubis yolunda yürümeye devam et canım
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK200::KK200::KK200: saģoll bacim cansin ya su 8 den bi kurtulsam acayip motive olacam sanki sonrasi tikir tıkır gelecek gibu bide ramazan girdi yürüyüş yapamaz oldum içim gidiyor ama yuruyemiyorum saatlerce aćliktan sonrada ister istemz yeniyor bilmiyorum valla dedigin gibu yorulduk du bakam ama bırakmak yok siz bana göre cok cok cok şanslısınız 50lerde filan valla gozum yok 75 olsam oynarim artık adet olmama 3 4 gün kaldi 1 hafta boyunca ful yürüyüş yapip EceZ EceZ in yaptığı pirinç lapasi kurünü uyguluycam belki bu sayede 79 a düserim ayyy ne guzel olur hayali bile beni motive ediyor 3 yıl oldu 7 rakamni tartida girmeyeli:((? :KK43::KK43:

:KK200::KK200::KK200: saģoll bacim cansin ya su 8 den bi kurtulsam acayip motive olacam sanki sonrasi tikir tıkır gelecek gibu bide ramazan girdi yürüyüş yapamaz oldum içim gidiyor ama yuruyemiyorum saatlerce aćliktan sonrada ister istemz yeniyor bilmiyorum valla dedigin gibu yorulduk du bakam ama bırakmak yok siz bana göre cok cok cok şanslısınız 50lerde filan valla gozum yok 75 olsam oynarim artık adet olmama 3 4 gün kaldi 1 hafta boyunca ful yürüyüş yapip EceZ EceZ in yaptığı pirinç lapasi kurünü uyguluycam belki bu sayede 79 a düserim ayyy ne guzel olur hayali bile beni motive ediyor 3 yıl oldu 7 rakamni tartida girmeyeli:KK43:(? :KK43::KK43:
Ben de aynı senin gibiyim canım..takıldım 82 ye..95 leri görmüştüm..7 leri görmeyi cookk istiyorum..

Menümmm
Sahur: 2 haşlanmiş yumurta, küçük bir üçgen katmer, peynir, 4 zeytin, 2 çatal kaşarli yumurta, salatalik domates şekersiz çay:kahve:
İftar: 1 kase yayla çorbası, yarim tabak pattisli tavuk haşlama suyuyla birlikte, salata
Kv' dem aradi onlara geçtik iftari evde yaptiktan sonra:KK53:bürek açmış da cınım kıyınvılidecim sensiz ulmasss dedi :D gel de yiyek dedi:KK16:himin kaçtim geldim:KK45:
Biraz kiraz ve 3 kayisi yedim kv'demlerde :kahve:şimdilik :KK70:

Menümmm
Sahur: 2 haşlanmiş yumurta, küçük bir üçgen katmer, peynir, 4 zeytin, 2 çatal kaşarli yumurta, salatalik domates şekersiz çay:kahve:
İftar: 1 kase yayla çorbası, yarim tabak pattisli tavuk haşlama suyuyla birlikte, salata
Kv' dem aradi onlara geçtik iftari evde yaptiktan sonra:KK53:bürek açmış da cınım kıyınvılidecim sensiz ulmasss dedi :KK70: gel de yiyek dedi:KK16:himin kaçtim geldim:KK45:
Biraz kiraz ve 3 kayisi yedim kv'demlerde :kahve:şimdilik :KK70:
Şimdi böreği yedin mi yemedin mi ben anlıyamadım kız :deli:

Back
X