- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.561
Gelllllll canım beraber zayiflayalimmmBende cok memnn oldum ballar
h.b
bende katilcm yarismanizaa ay
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelllllll canım beraber zayiflayalimmmBende cok memnn oldum ballar
h.b
![]()
He gız pek azimliyim 76 kilodan 61,8e düstum ikibuck aydaGelllllll canım beraber zayiflayalimmm
Kız sen daha lohusa sayılırsın. Kasma kendini o kadarHe gız pek azimliyim 76 kilodan 61,8e düstum ikibuck aydaaclikdan geberiyom ama ossun ay
incecik olmm lazm hedef 56
bu ayda bi 4 kilo vermm lazim hadi 3 ossun
![]()
Nasıl verdin kız bu kadar çabuk. Neler yaptin. Biz aylar dır ugrasiyoz
Yimek yiyodur pisbogaz kız ooooooo
Yimek yiyodur pisbogaz kız ooooooo
Canım ilk önce kendin isteyip azmetmen lazım kararlı olman lazim
O kadar kilo vermiş sin 7 li sayılara bişey kalmamış .bi gayret etsen hemen ulasirsin. Kolay değil hepimiz yorulduk, sıkıldık, bazen abarttık ama yinede devam.haftada yarım kilo versen ayda 2 kilo eder .az gibi gelebilir ama bunu aylara bölünce hiç te az olmuyo. 5 ayda 10 kilon gider .yapabilirsin tubis yolunda yürümeye devam et canım
![]()
Sendemi katiliyosun ozaman hosgeldin cnmBende cok memnn oldum ballar
h.b
![]()
kahvalti sadecw erik ve 2 isirik muz muIki erik kucuk
Muzu isirdim
Aksam
Kizarmis tavuk
Uc kasik pilav
Bol salata
Iki bardak ayran
Simcik cay iciyom![]()
Pilav miIki erik kucuk
Muzu isirdim
Aksam
Kizarmis tavuk
Uc kasik pilav
Bol salata
Iki bardak ayran
Simcik cay iciyom![]()
giz şu ic parçalayan mesajima bi yorum yap bi motive et ni oluuurrrPilav nidir yaaaaa nediir ben pilav yimezdim ne kadaaa ayip ramazan beni cohh bozduuu cooohhhhhh![]()
Ben de aynı senin gibiyim canım..takıldım 82 ye..95 leri görmüştüm..7 leri görmeyi cookk istiyorum..saģoll bacim cansin ya su 8 den bi kurtulsam acayip motive olacam sanki sonrasi tikir tıkır gelecek gibu bide ramazan girdi yürüyüş yapamaz oldum içim gidiyor ama yuruyemiyorum saatlerce aćliktan sonrada ister istemz yeniyor bilmiyorum valla dedigin gibu yorulduk du bakam ama bırakmak yok siz bana göre cok cok cok şanslısınız 50lerde filan valla gozum yok 75 olsam oynarim artık adet olmama 3 4 gün kaldi 1 hafta boyunca ful yürüyüş yapip
EceZ in yaptığı pirinç lapasi kurünü uyguluycam belki bu sayede 79 a düserim ayyy ne guzel olur hayali bile beni motive ediyor 3 yıl oldu 7 rakamni tartida girmeyeli
(?
![]()
Şimdi böreği yedin mi yemedin mi ben anlıyamadım kızMenümmm
Sahur: 2 haşlanmiş yumurta, küçük bir üçgen katmer, peynir, 4 zeytin, 2 çatal kaşarli yumurta, salatalik domates şekersiz çay
İftar: 1 kase yayla çorbası, yarim tabak pattisli tavuk haşlama suyuyla birlikte, salata
Kv' dem aradi onlara geçtik iftari evde yaptiktan sonrabürek açmış da cınım kıyınvılidecim sensiz ulmasss dedi
gel de yiyek dedi
himin kaçtim geldim
Biraz kiraz ve 3 kayisi yedim kv'demlerdeşimdilik
![]()
Sürekli gelebilecem mi çocuh oyunca değalll buBende cok memnn oldum ballar
h.b
![]()