Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkes biliyi kilo aldiğimi zati:KK11: 53 den 56 ya çiktim:duduk:evet çiktim ama:halay:simdi 54 düm nabeerrr:halay: 52 olcamm:halay:
:spor: Iyiym bal boregim yeni kalktim ve patates hasliorum suan:sus::süslü: kendimi şoklamam ilazım gelir:KK8:
Ahaha iyi bakalım bende başlayabilirim o zaman daha kahvaltı etmedim zaten. Patates ile mi başladın?
he kız balim ahada simdi haslanio patatesleer :halay:61.7 kilom su an ki bakalim 5 gun sunra ni olacuhhh:KK48::KK48::oha::skandal:

:spor: Iyiym bal boregim yeni kalktim ve patates hasliorum suan:sus::süslü: kendimi şoklamam ilazım gelir:KK8:
he kız balim ahada simdi haslanio patatesleer :halay:61.7 kilom su an ki bakalim 5 gun sunra ni olacuhhh:KK48::KK48::oha::skandal:
Hadi golay gessin ne diyimmm bende acayip baş ağrısı yapmişti bu şok diyet 3 gün zor dayandim:dua:

Yohhh bacımm:dua: bunu yaparim ben hemde cok basit ac kalmakdan iyidir de:kahve: bole biseyden habarın varıdıda mene neden suylemedin:tokat: hag ittin bu şamarı:tokat:
Ben bunu taa ne zaman yaptim gii kilo vermem durmuştu ondan yaptiydim 3 günde 1 bucuk kilo girmişti heralde 1 de olabilir hatirlamiyorum :bicak:

Screenshot_2016-06-12-03-18-43.webp
Screenshot_2016-06-12-03-18-53.webp
Screenshot_2016-06-12-03-19-01.webp
Kız gonşular zaten kadinlar kulubunden biri yazmis onunkini caldim alin bakin:sus::sus::sus:

Ben bunu taa ne zaman yaptim gii kilo vermem durmuştu ondan yaptiydim 3 günde 1 bucuk kilo girmişti heralde 1 de olabilir hatirlamiyorum :bicak:
Ayy bek heycanliyim ins. 5 kilo gider 4de raziyim bacısınin gülü:skandal:
Hep haşlama yeme akşam da elma dilim kes baharatla firinda ver denişiklik olar:dua:
:tokat: fırınım mi var benim :sopa: ossun seeeeelinn ben hic bsey yimiyodum ecik garnim doyacah bu sekilde:super: ben dayanirim:sampiyon:

Ayy bek heycanliyim ins. 5 kilo gider 4de raziyim bacısınin gülü:skandal:
:tokat: fırınım mi var benim :sopa: ossun seeeeelinn ben hic bsey yimiyodum ecik garnim doyacah bu sekilde:super: ben dayanirim:sampiyon:
Amaa yoh muydu gii firin :oha:pağdunn:kahve:o zaman haşlama eyudur:kahve:napah:kahve: yi bahalim 3. Pattisden sonrasi nasil ağzinda büyyo:kusmuk::KK70:

Bende şimdi koydum haşlıyorum 3 patates attım. Olur da acıkırsam akşama 1-2 tane daha yerim ama 3 tane de yetecek gibi. :*

Bu arada kilom 59.4

2 günlük pirinç lapası ile 60.1 den 59.4e düşmüştüm dün. Dün gayet dolu dolu beslendim yoğurtlar dolmalar kahvaltılar.

Ve bu sabah kalktığımda yine kilom 59.4'tü. Yani pirinç lapası diyetiyle su kaybedip ertesi gün verdiğimi geri almadım kızlar. Bunu da yapmak isteyenlere not düşeyim.

Şimdi pinkibal pinkibal 'ın da gazlaması ile 5'te 5'e başlıyorum. 3 patates koydum haşlanıyor. Üstüne nane kekik zerdeçal karabiber pul biber atıp patates salatası gibi yapıp tüketeceğim.

Akşam 8'den sonra yemek yok. Bol su ve bitki çayı.

5'5 diyeti başlangıç kilosu 59.4

Masallah kizzz:oha: iyi vermissin fazla zayiflik goz cikarmaz :rapci: ben emzirorum ama dayanamiyom verecem bu kilolari 5bucuk kilo fazlam var :skandal:

Bebisim birasdan gondercem resimleri

Ayyy kilo vermem icin dua et gız:KK70: bu gum basladim ben hadi bakalim gorucezzz :KK71:

Ben basladımmm ballaaarrr:KK9:
ay ben dayanamadim basladim valla:dua::dua::dua: üzürdilerim :dua::dua::dua::ukala:
Ben de bu gece patatesle başlıycam inşallah..2 kiloya da razıyım yeterki direnc kırılsın..

Bu arada kilom 59.4

2 günlük pirinç lapası ile 60.1 den 59.4e düşmüştüm dün. Dün gayet dolu dolu beslendim yoğurtlar dolmalar kahvaltılar.

Ve bu sabah kalktığımda yine kilom 59.4'tü. Yani pirinç lapası diyetiyle su kaybedip ertesi gün verdiğimi geri almadım kızlar. Bunu da yapmak isteyenlere not düşeyim.
Ben de cuma bildirimini bekliycem..bakalım ne olacak..

Bende şimdi koydum haşlıyorum 3 patates attım. Olur da acıkırsam akşama 1-2 tane daha yerim ama 3 tane de yetecek gibi. :*
Uf ben yedim sekersiz sutsuz bi de nescafe ictim sigaraynan kilo vericegmi hayalliyerek gayet guzel gidio valla :dua:iki patates yedim birasdan iki daha yerim:kk77:ama bacim ben kabiz olmayim die sabah ac karnina 4 kayisi bir bardak ilik sogan suyu ictim okudigum kadariyla bu diyeti yapanlar geneli kabizlik sorunu cekmis dogru mu yaptm yanlis mi bilmiprum ama en azindan patatesleri yer yemez tuvalete ciktim iyi de oldu patates kabizlik yapio cunki :işsiz: napak :KK14:
Şimdi pinkibal pinkibal 'ın da gazlaması ile 5'te 5'e başlıyorum. 3 patates koydum haşlanıyor. Üstüne nane kekik zerdeçal karabiber pul biber atıp patates salatası gibi yapıp tüketeceğim.
Bu gunn bitmesine ne galdı bacım sonucu sabirsizlikla bekliorum hic tartilmiycam o gune kadar:rapci:
Akşam 8'den sonra yemek yok. Bol su ve bitki çayı.

5'5 diyeti başlangıç kilosu 59.4

Ben de bu gece patatesle başlıycam inşallah..2 kiloya da razıyım yeterki direnc kırılsın..
aynen yavrum 5 gunde iki kilo da muhtesem bence yeter ki gitsin valla :KK47::KK47::spor:

Back
X