Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Limon asidik bir yiyecek canım. Her diyetin kendine göre kuralları var. Burada da amaç vücuda saf yiyecek alınması yani sirkedir limondur tuzdur bunlar katılmadan.
allah allaaah mesela bugun sebzr günü ya ben fırına patlican biber bomates falan versem kozleme gibi yapsam icine de maydanoz kuru sogan dograsam bu sebse gününe uygun mu

allah allaaah mesela bugun sebzr günü ya ben fırına patlican biber bomates falan versem kozleme gibi yapsam icine de maydanoz kuru sogan dograsam bu sebse gününe uygun mu

Çok güzel olur ama hiçbir şekilde baharat harici bir şey atmamalısın. Yağ tuz limon sirke vs vs. Yok yani her şey yasak.

Onun dışında dediğin şekilde gayet sağlıklı ve doyurucu olur bitanem. :*

Çok güzel olur ama hiçbir şekilde baharat harici bir şey atmamalısın. Yağ tuz limon sirke vs vs. Yok yani her şey yasak.

Onun dışında dediğin şekilde gayet sağlıklı ve doyurucu olur bitanem. :*
valla benim aklima yatmaua başladı bu fikir regl olmama 2 gün var bu dönemde denemeyi düşünüyorum

bize so

bize soyle canim içinde kalmasinn
Hahaha :D
Bi fırsat bulupda bakamadm ya :ıslık:
seni seniii :)
Kiz bulamadm ki senin ölcüleri :110:

Ahlın magnumda dimii:KK70:
Emme yemem erik yedim kesti
Zor bela buldm ölcülerini ya etiket yapmissin bidirim gelmemis
Bnm bel 77
göbek 88
Bilekle diz arasi en kalin yer 36
Diz ile kalca arasi en kalin yer 54
Kalca 97
Basen 92 umarim dogru almisimdr netten baktm
hemen hemen ayniyuz zaten boyumzda ayni kgda normal :D hatta sen zayifsin benden :ıslık:
Amaaa kizzz basenin ne kdr ince ben sok:KK57: kiz sen kac beden giyiyosn ozaman 36flnmj :confused:

valla benim aklima yatmaua başladı bu fikir regl olmama 2 gün var bu dönemde denemeyi düşünüyorum

Yapabilirsin canım. Ben gayet iyiyim tek sıkıntım pirinç lapası üstüne patates günü yapınca kabız oldum. 1-2 kere tuvalete çıksam rahat edeceğim. Aslında kabız da demeyeyim bende basur gibi birşey var arasıra oluyor.

Şuan dışkım yumuşak ama işte o basurumsu acıdan ötürü yapamıyorum. Soğan suyu içiyorum, bir de ceviz koydum suya gece onun suyunu içeceğim iyi gelir dediler forumda.

Domates,
Salatalık,
Yeşil Biber,
Kırmızı Biber,
Kıvırcık

Yedim ben canım. Artık bu saatten sonra da bunlarla gideceğim. Bol bol su içeceğim hem detoks gibi olacak sebzelerle. Hemde kabızlığımı yumuşatsın bari.

Tartıyada kabız çıktım belki 100 200 gram daha az çıkabilirdim de 59.0 olsun bizim olsun sorun yok :KK70:

Sana da afiyet olsun çok geçe kalmadan ye.

Baharat dışında hiçbir şey yok unutma tuz limon sirke vs atma sakın. :*
dometes salatalik marul taze nane maydonoz hepsini karistirdm yiorum balım ama ben senin kadar iradeli diilim :110: bi tabak daha yerim :dua::dua::dua: bek acikiyom ben ay baharat fln koymadm ben olece yiorum valla icim acildi:kk77: ayy keske bende 59 olsam diet bitiminde:kızgın: onunlada yetinmem 56 olmam ilazim gelir:oha: sonuc iyi olarsa bi tur daha yapagım men bu dieti:halay::halay::KK76::KK15:

dometes salatalik marul taze nane maydonoz hepsini karistirdm yiorum balım ama ben senin kadar iradeli diilim :110: bi tabak daha yerim :dua::dua::dua: bek acikiyom ben ay baharat fln koymadm ben olece yiorum valla icim acildi:kk77: ayy keske bende 59 olsam diet bitiminde:kızgın: onunlada yetinmem 56 olmam ilazim gelir:oha: sonuc iyi olarsa bi tur daha yapagım men bu dieti:halay::halay::KK76::KK15:

Baharat çok kullanma şimdi internette kabızlığın nedenlerine baktım da

Pul biber, kara biber de kabız yapıyormuş. Nane kekik iyide. Pul ile kara sıkıntı yaratabilir tek tip diyetlerde.

Baharat çok kullanma şimdi internette kabızlığın nedenlerine baktım da

Pul biber, kara biber de kabız yapıyormuş. Nane kekik iyide. Pul ile kara sıkıntı yaratabilir tek tip diyetlerde.

Bugun grup ne kadan skicii nerdesnzzzz huuuuuuuuuuu:işsiz:

Naber kizlar:hamarat:Ben çorbami yapicam yimeğimi koycam ocağa:kk77:
gonşular bacılar:dua::kızgın: gocam bu gun ewde ve kendine yimekler yapiyi :KK17: mutfaktan mis gibim kokular geliyi:KK34: sanigim menemen yapiyi :cry: acayip canm cekti bek zor durumdayim:KK42: amaaaaaaaaa:KK71: 61.8 dum dayanamadm tartildim aaaaa bide me goruyim:KK71: 61.1 olmusum ben şok ben manset:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gonşular bacılar:dua::kızgın: gocam bu gun ewde ve kendine yimekler yapiyi :KK17: mutfaktan mis gibim kokular geliyi:KK34: sanigim menemen yapiyi :cry: acayip canm cekti bek zor durumdayim:KK42: amaaaaaaaaa:KK71: 61.8 dum dayanamadm tartildim aaaaa bide me goruyim:KK71: 61.1 olmusum ben şok ben manset:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:Yarin belhimde 59:rolleyes:olacan:KK73:sen uyma gocana yir o her daim:KK70:

Back
X