- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.141
Hava sicaaaak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt burda daaHava sicaaaak![]()
Oo süper canm hedefe ulastin sayilir tebrik ederim seni azminden ötürü54 tu canım. Ucundan kıyısından ulaştım hedefe. Aslında bu hafta mezun olmayı düşünüyordum. Ama inşallah haftaya artık. Şu 5 te 5 diyetini denemek istiyorum bu hafta
Hec iyi deel bu durumEvettt burda daa![]()
Yalnız değilsin.Benim disimda herkes kilo vermiş cok kotu bi kaptanim bennnn![]()
izne ayrilinca nolcakk 55 olupmu geliceksinnYalnız değilsin.
Kızlar ben izne mi ayrılsam ya kaç haftadır yerimde sayıyorum bu hafta artıdayım sizi geriletiyorum.![]()
En azından ortalamayı düşürmemizne ayrilinca nolcakk 55 olupmu geliceksinn![]()
başka ozel bir sebebin yoksa bnce ozne ayrilma bnde +yım bu hafta ama onumuzdeki hafta inmeyi istiyorum takimiz biz +da -de yanyana olmaliyizz migiiiiiiiEn azından ortalamayı düşürmem
61e düşünce girerim![]()
Ayy hic halim yoh guldurdun beniduyanda hiltona iftara gidiom saniģğğğ evde kuruğumm cikti napimmm hazirlanamda hava atammmm
duyanda hiltona iftara gidiom saniģğğğ evde kuruğumm cikti napimmm hazirlanamda hava atammmm
hayr canm haklisin normalde listede olmaliydi ama paylasimlari biraz yetersiz oldygu icin 1 hafta daha aday kalmasina karar verdik..durumu paylasicakrim bende zaten..CanımSeksensekizli benden 1 hafta önce girmiş gruba, o bu hafta yani bugün normal gruba dahil olmuyor mu 3. haftasında çünkü 30 mayıstan beri burada. Yada benim mi kafam karıştı.
Yani ben haftaya giriyosam oda bu hafta girmesi gerekmiyor mu çünkü benden 1 hafta önce başlamış gruba