Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Un kurabiyesinin şekilsiz hali gibim :KK53:
Tadını sevdik çaysız zor yeniyi :kahve:
Dün kalan parçaları tabağa koyarken tuzla buz oldu :olamaz:
Küçükken bi heves un kurabiyesi yapmıştım fırında pişerken aynen böyle dağılmıştı dökmüştük bileydim sıkıştırıp yirdim :KK70::KK70:
İyi sıkıştıramadım galiba ondan dağıldı :skandal:
Kiz üç gün yidi eşim kizim hiç dağılmadi :skandal:un kurabiyesi çekme helva karışımı gibim tadi hemde gayet sekilli kestim men:KK70: sus bacim ben becekliyimm :KK70:kendimi övdürttmeyin diom bağa:süslü:

Son düzenleme:
Hahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahim :KK70: ama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know :ukala:sacmaladm andrstenmi(burda koptm)
Ama sen kurallara uymiyin sen bilmiyin ingilizce ohundugu gibim yazilir ayem bitifil :ukala: andrstenmi mii mii:KK70::KK70::KK70::KK70:yess yeeess:KK70:

Bende konuscem benim ilgiliscem daha iui o bilmezzzz:işsiz:
mantar amaaaa boreeeeek boreeeek...:hamarat: tas kebabi yapcakmis sarma varmis sakin pilav yapma dedimmm sakinnn:oha:
Men mi bilmem ingizlizce ana dilim gibiimm piliiss yapmaa sistııırr:oha: menü harihaaa:mapus:mende geliyomm:dua:

Kiz üç gün yidi eşim kizim hiç dağılmadi :skandal:un kurabiyesi çekme helva karışımı gibim tadi hemde gayet sekilli kestim men:KK70: sus bacim ben becekliyimm :KK70:kendimi övdürttmeyin diom bağa:süslü:
Bende şahıllı kestim ama dağıldı ilkin kusuru olmas sen 5816946 kez yaptığın üçün normal it ize birekfıst :KK69::KK69:

Ayem go to du partiş home:ukala: yes it ize pensiill opindi door:süslü:
Ustumw bisi denedm ne kadar inceyim ya:ukala::ukala:
Ama sen kurallara uymiyin sen bilmiyin ingilizce ohundugu gibim yazilir ayem bitifil :ukala: andrstenmi mii mii:KK70::KK70::KK70::KK70:yess yeeess:KK70:
Yes sadap:ukala:
Men mi bilmem ingizlizce ana dilim gibiimm piliiss yapmaa sistııırr:oha: menü harihaaa:mapus:mende geliyomm:dua:
Vlla harihaa:uykucu: kg alirim diye coh korkim:tokat:
Şerbet içmicen tabi:ukala: tehlif bile itmee:tokat: bah yine siğirlendim :tokat: ayem opindi doooorr:mapus:it ize sinama go tuuu:sinirli:
icmicem tabihi:ukala:

Back
X