Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm:
Sahur: Biraz sade katmer biraz haşhaşlı katme(biraz dedigime bahmayin diha basa yidim:dua:) 1 haslanmis yumurta, acik çokokrem, peynir zeytin salatalık domates sekersiz çay
İftar: Yarim kase un çorbasi, 6 7 sarma salata cacik, 1 dene tulumba datlisi
Saray helvasi yicem daha yimedim:deli:
Bu kadar cikmi. Ben daha cok sandiydim:63::63::63::63:

yaziyom ne yidigmi:kk77: menemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu:duduk: sunra ihi dene cikilataa:duduk: bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu:duduk: ecikde pidenin kenarindan goparttim:duduk: iste bu gun bunlagi yedim :eğlence: ewet yedim onlagı:skandal::kahve: gahpe iciyom simdikde
İhi tam çikilata mi:tokat: cipis mi:tokat:pide kenari mi:tokat:afiyet ossundu:kahve:

bu grupta beni giskanan ćekemeyen etiket yaptığım halde beni etiketlemeyen coohh giskancc bi insann vaarr benn bu şartlar altında bu grupta daha fazla galamamm yapamam bunu bu kişi gendini biliyor hem guru hem gıskanç bi bağğyann gidip gendime topik açacammm:lülülü::lülülü::lülülü: topigimin adidaa eli gadar ehhmekk yiyenler:KK70::KK70::KK70::KK70:

bu grupta beni giskanan ćekemeyen etiket yaptığım halde beni etiketlemeyen coohh giskancc bi insann vaarr benn bu şartlar altında bu grupta daha fazla galamamm yapamam bunu bu kişi gendini biliyor hem guru hem gıskanç bi bağğyann gidip gendime topik açacammm:lülülü::lülülü::lülülü: topigimin adidaa eli gadar ehhmekk yiyenler:KK70::KK70::KK70::KK70:
:D :D :D :D tubisss:D :D gülmehten öldüm :D :D :D :D Tek takildiğim konu şu oldu :kahve:kim ki o gısganç guru:kahve: ahlima bi gonşu geliyi ama :oha:marlis mi hii:skandal:

Back
X