- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.161
3 güne bi dinlenme günü yapiyom bugün dinlenme günüm tubiskosporunu yaotin mi kanka-
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 güne bi dinlenme günü yapiyom bugün dinlenme günüm tubiskosporunu yaotin mi kanka-
![]()
cok iyi canimm bu gidisle 3 aydie yerinde sayan partise yetisecen aman duymasinnMenümü yazayım..
Sahur: bir haslanmış yumurta, peynir, domates..
İftar: bir tabak sebzeli tavuk sote, bir tabak çoban salata...
plates topun da var.mi seloş3 güne bi dinlenme günü yapiyom bugün dinlenme günüm tubisko![]()
giizz ben diyncemi aklina geldiiiAyy neyse bu aralar çok yedim dinlenme yapmicam ben spor yapmaya kaçiyomm![]()
Var kiz tubis pilates de çok yaptimmplates topun da var.mi seloş
Bi kararsizdim kizgiizz ben diyncemi aklina geldiii![]()
ya bende yapmak istiyorm platess popom dümdüz gibi geliyorr bu ara yürüyüşte yapmıyorum ben bir kac sene önce yapmıştım platesi nasil sekillendiriyor vücudu yaa resmen mucize gibiiVar kiz tubis pilates de çok yaptimmçok sevegim pilatesi
![]()
Bi kararsizdim kizdinlenme günü bugun ama yapsam mi diye düşünüyodum oturmayim kahiyim yapiyim didim
anamgilde hamir yiyom ya dengeleyim
![]()
Duymasın duymasın...gısganıyom ben onucok iyi canimm bu gidisle 3 aydie yerinde sayan partise yetisecen aman duymasinn![]()
İyi geceler canımbende yatıyorum kizlarr hadi iyi geceler hepinizee hayırlı sahurlar
Afiyet olsun canım..gördüm resimlerinizi çookk tatlı çıkmışsınız..tontişimi yerim bennMenüm
Sahur; menemen peynir zeytin bir dilim ekmek
İftarımızı piknik alanında yaptık 2 köfte ve bir parça tavuk ızgara salata biraz pide
Geldim sarrafcim spor yaptimmSahurcular nerdesiniz..tek tek yazamıycim hepinizi..buyrun gelin yahu..