- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.301
Ayy dün biraz erken yattim dayanamadim uyhuyaGonşu sende pek erkencisin benim gibi. 7.30 da uyandık. Hala bi gözüm kapali
Nee ben uyyom mu
Kizla ugrasiyom. Kuduruyo sabah sabahAyy dün biraz erken yattim dayanamadim uyhuyao yuzden çok uyyamadim naparsinn gonsuu
Günaydın cinim gonşummHerkese günaydın kızlar
Bolllĺllll eksili bir hafta diliyorum
Patateslemi basladin gonşuKizla ugrasiyom. Kuduruyo sabah sabah
Evet gonşu pattis yidim sahurdaPatateslemi basladin gonşu
supersin tatlimm bende güne sekersiz büyük bir fincan kahveyle basladim bakaliimm ogleden sonra yerim patatesimiEvet gonşu pattis yidim sahurda
Sabah ta ye biraz. Sonra açlıktan gözün dönersupersin tatlimm bende güne sekersiz büyük bir fincan kahveyle basladim bakaliimm ogleden sonra yerim patatesimi
yok zaten cok geciktirmemSabah ta ye biraz. Sonra açlıktan gözün döner
Tamam canımyok zaten cok geciktirmem
kac ile başladın marlis ben tartilmayi unuttum bir sürü su içtim kahve içtim ama en son 82 küsürdü yani cumaya göre artidaydim reglden olduğunu düşünüyorumTamam canım
gisss sen emzirmion muu ne cuğarasuuuuuuuuuuuHaydin bi cuğara icehpahlava olaydı yiridik
kizzz @Meggieee evde kalmış gizzzzzzkızlar anladığım kadariynanSekerPancarii marlin18 @ParteMoralll @pinkibal @esmerm91 Moonlii sarraf @Seksensekizli bu bacılar evli sadece migi @Meggieee bekar
vallaha benimki daha gozellll uclariii daha sariiiiiiiaaa ben aşırı beğeniyorum bunuuu kaptanin saclarida boyleydu yanlış hatirlamiyorsamMoonlii
biz onu da yirikkk imzalaaaa moonn
o vahit çohhhh gıskannn canisi daha gozelll sorre seloşaaa sorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?