- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.741
Ayy şöyle bi bakiyorum da sadece ilk hafta 2 kilo verdim 54 e duştum sonra bi da veremedim annemlerde hep hamur isi yemem beni gerilettiReglidendr bence cnm
hahahahahahahhahaa tobe tobe
Bende yedirdim gixzz buhunnnnnn
Ayy insallah tubissregl dendirSekerPancarii
55 kilo olup moreli bozuh olmak nsil bi duygu aceppAyy şöyle bi bakiyorum da sadece ilk hafta 2 kilo verdim 54 e duştum sonra bi da veremedim annemlerde hep hamur isi yemem beni gerilettihele şimdide 55.5 çikinca çok moralim bozuldu afiyet ossundu minişlerimize
saaaa özel yazacagidimmmmmmmBen yohum meni yazmamişiiinn mana yazacah bişey bulamamisin
52 kilo olmah istiyirsen sinir bozucuu55 kilo olup moreli bozuh olmak nsil bi duygu acepp
kaptaniskooooosaaaa özel yazacagidimmmmmmm
kiz sana cvp vermistim bennndemistim mallığıma istinadennn
Heaa men özelim kii dimiisaaaa özel yazacagidimmmmmmm
kiz sana cvp vermistim bennndemistim mallığıma istinadennn
hee bencedeee ondannn kiiiHelee de ac garna kahvalti hazirlamakgizim pattisli omlet yiiiiyyyyy canm cekti gene pis bogaz ben
biz gomsuyuk ya ondandir
gizz o reglendir 1.5 kilo artımı olurr dikkatte ediyosun cumaya -2 olur mencee en azzzxxHeaa men özelim kii dimiicağnım geptınımm giisss bende 1 bucug kilo artidayim
Ayy insallah öyledir insan oyle oldugunu bilse bile artida olmahh siniggggg bisiigizz o reglendir 1.5 kilo artımı olurr dikkatte ediyosun cumaya -2 olur mencee en azzzxx
hep mi oyle selinn kiz ben bile 8 aydan bi yana yedirmiomm eline veriyom o kendi istedigi kadr yiyo tabii tabak bitmiooo bitemezzGizima her zamanki gibim ben yediriyimbu daha bi isgence ayy töbe töbe
bende olamadm olamadigim gibi karnm davul gibi ve yımırtalklarim agriooAyy insallah öyledir insan oyle oldugunu bilse bile artida olmahh siniggggg bisii
Efndm cinimpartişkooo
moralinj bozmaaa sen verirsin cnmmAyy şöyle bi bakiyorum da sadece ilk hafta 2 kilo verdim 54 e duştum sonra bi da veremedim annemlerde hep hamur isi yemem beni gerilettihele şimdide 55.5 çikinca çok moralim bozuldu afiyet ossundu minişlerimize
simarihh55 kilo olup moreli bozuh olmak nsil bi duygu acepp
oyledir oyledirrr eminimmmmAyy insallah öyledir insan oyle oldugunu bilse bile artida olmahh siniggggg bisii
deee canummmmmmmmkaptaniskooooo
Yoh cani isterse kendi yiyihep mi oyle selinn kiz ben bile 8 aydan bi yana yedirmiomm eline veriyom o kendi istedigi kadr yiyo tabii tabak bitmiooo bitemezzsadence corbasini ben iciriyomm ekmahina ban ne vereceksen elinde yesinnn güzellikk
Bende 21nde 22sinde falan oluyom bugün kasiklarim agriyi olurum keske orucumu açsam da aksam olsambende olamadm olamadigim gibi karnm davul gibi ve yımırtalklarim agrioo
Men miyem o simarihhEfndm cinim
moralinj bozmaaa sen verirsin cnmm
simarihh
anadum gomsuuuuuuhee bencedeee ondannn kiiisenin östt gatt ya ev o yuzden daha cohh esidir bizim gat daha az esidirrr annadınnn sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?