- 30 Mayıs 2016
- 143
- 237
- 18
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.201
Bildigim kadarıyla almıyorsun canım. Ama sen yinede bildirim yapıp öyle izne ayrildi istersen.SekerPancarii @moon8187 kizlar ben bildirimsiz izne ayrildi yazin demistm ya simdi bidirimsiz izine ayrilirsam izin dönüşü her hangi bir ceza aliyormuym ben ?
Afiyet olsun canım. Ohh ne güzel hep beraber iftar da ayrı bir güzel olmusturBugün annemlerin bahçede komşu iftarı yaptıksarraf ımda vardı tabisi
Menüm
Sahur yok
İftar mercimek çorbası 2 dilim kıymalı pide 3-4 tane sarma salata ve küçük dilim güllaç
Sağol canım..açık havada bi de güzel yeniyoki sorma..çok güzel oldu herkes birada..Afiyet olsun canım. Ohh ne güzel hep beraber iftar da ayrı bir güzel olmustur
Afiyet olsun canım. Rabbim birlik ve beraberliginizi daim etsinSağol canım..açık havada bi de güzel yeniyoki sorma..çok güzel oldu herkes birada..
tabi bi tepsi yedm habarin yohhKizlar nereye kayboldunuz
@ParteMoralll zaten yok ortalıkta. Bi dilim baklava yedide ağlama komasına mı girdi acaba
Yok kuzuşumm ceza yok 2 hafta sonra geri gelebiliyosun listeye ama kilo almaman lazimmSekerPancarii @moon8187 kizlar ben bildirimsiz izne ayrildi yazin demistm ya simdi bidirimsiz izine ayrilirsam izin dönüşü her hangi bir ceza aliyormuym ben ?
Pişştt kızzz napiyisinntabi bi tepsi yedm habarin yohh
Yazmadmm kizz yeni geldmm mesguluk herhalPişştt kızzz napiyisinnsen menu yazdın mi giz
Evet bende ceza aliyorsam felan bildirim yapiym da öyle izine ayrilaym dedmBildigim kadarıyla almıyorsun canım. Ama sen yinede bildirim yapıp öyle izne ayrildi istersen.
Haaa yinede marlininde dedigi gibi ben bildirim yapym da olurda takima felan zarari olur smdi benim yüzümden skinti olmasn kilo da almam inşallah ya.Yok kuzuşumm ceza yok 2 hafta sonra geri gelebiliyosun listeye ama kilo almaman lazimm
Bak sen şuna. Sen dondon lari ye sonra suçlu biz olalım öylemi parte hanımSahur yok
Iftar
Bir dilm tb ekmegi
Iki ucgen peynir
Salca soslu sosiss
Peynir
Iki dilim pastirma
Bir dilim sebzeli jambon
Bir bardak caay
Peynirli omlet
Veeee magnum yedim cok destekledinz bende yuz buldm
Kendine bunu yapmaaaaKız sen 1 tepsi yesen
evt szn yuzunyzdennnBak sen şuna. Sen dondon lari ye sonra suçlu biz olalım öylemi parte hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?