Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizzz benimkilerde oyle ama giyicemm bronzlaşsin diye napim omur boyu pikinimi giymeyemmm
Aslinda karnim dümdüz hatta kas çizgilerim bile belli hele midemde two pack lerim var rismen bende giyerdim zaar tabi gocam geydirmez o ayri bi gonu

Aslinda karnim dümdüz hatta kas çizgilerim bile belli hele midemde two pack lerim var rismen bende giyerdim zaar tabi gocam geydirmez o ayri bi gonu
ayyy kaslarin belirhinmi ohhh pehh gözellllllllll gonşuuu bnm varr azck ayva gòbüşüm ama biliom tamamen sezeyan göbüsü cekince gidiuu dumduz olii..senin kocikte pehhh gıskancccc cohh mu guzelsinnn amannn haa övmeeee

ayyy kaslarin belirhinmi ohhh pehh gözellllllllll gonşuuu bnm varr azck ayva gòbüşüm ama biliom tamamen sezeyan göbüsü cekince gidiuu dumduz olii..senin kocikte pehhh gıskancccc cohh mu guzelsinnn amannn haa övmeeee
Ayy azcik kendimi birakirsam benim de ufacik bir göbüş oluşuveriyi içime çekiyom acik ben dümdüz seveğim hee gis geydirmez üleee herselleri bağa gözelim zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…