- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.621
kizzz benimkilerde oyle ama giyicemm bronzlaşsin diye napim omur boyu pikinimi giymeyemmmHaa iyi o zamanmenimkiler parnah gadar
Gayet fitsin kiz ne görüntü kirliligi olacakbiraz goruntu kirliligi olcek ama millet fit ana görsünn çatlata neymissssss
Aslinda karnim dümdüz hatta kas çizgilerim bile belli hele midemde two pack lerim var rismenkizzz benimkilerde oyle ama giyicemm bronzlaşsin diye napim omur boyu pikinimi giymeyemmm
Napah anayıhh biiizz anaaaanie çatlaklarimi hatirlattinkii ben unutuom onlariiiiiiiii
ayyy kaslarin belirhinmi ohhh pehh gözellllllllll gonşuuu bnm varr azck ayva gòbüşüm ama biliom tamamen sezeyan göbüsü cekince gidiuu dumduz olii..senin kocikte pehhh gıskancccc cohh mu guzelsinnn amannn haa övmeeeeAslinda karnim dümdüz hatta kas çizgilerim bile belli hele midemde two pack lerim var rismenbende giyerdim zaar tabi gocam geydirmez o ayri bi gonu
Ayy azcik kendimi birakirsam benim de ufacik bir göbüş oluşuveriyi içime çekiyom acik ben dümdüz seveğimayyy kaslarin belirhinmi ohhh pehh gözellllllllll gonşuuu bnm varr azck ayva gòbüşüm ama biliom tamamen sezeyan göbüsü cekince gidiuu dumduz olii..senin kocikte pehhh gıskancccc cohh mu guzelsinnn amannn haa övmeeee
Günaydın canim nasilsinGunaydin kizlar
Iyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsunGünaydın canim nasilsin
İyyim canim oturuyorum öyleeIyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun
Bende düşünüyorum ne yapsam diyeAksama ne yemek yapayim ona bakiyodum vnetten aklıma bişey gelmiyo da bütün çeşitler bitti
Hii hiii
valla pazara donmus blmiormmahşama davetliyim yimehte yapmicamm süslenecemmm kizz @ParteMoralll bende bugun gidecemmmmm cohmuu kalabalihtiiiii tühhhh pikini neyin alacam hem kendime hem kizaaaa
Hahaha o gozellikten degil kiskancliktanAyy azcik kendimi birakirsam benim de ufacik bir göbüş oluşuveriyi içime çekiyom acik ben dümdüz seveğimhee gis geydirmez üleee herselleri bağa gözelim zaar
Nerryle degistin cnm spice minie çatlaklarimi hatirlattinkii ben unutuom onlariiiiiiiii
Suss çahtirmaa benimkisii avuntuHahaha o gozellikten degil kiskancliktanyohsaaam unluuu cok gozel hatunlsr netsin gocalari giskansa
Ohhhhh gerchleri dedim sana ohhhhhhSuss çahtirmaa benimkisii avuntuondandir ondaannn
Ossundu alıştikkOhhhhh gerchleri dedim sana ohhhhhheccuk gozellkten eccukte kiskancliktan isteee.. her erkekte var o seni kisi biracuh cok ossundu askti
HahahahahahahahahahahahOssundu alıştikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?