Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen az biraktin onu da kesin :KK70: bitir de kurtul :tokat: he giz çoh yemedim ama bugun hep karbonhidrat oldu az yedim ama oldu yani:sus: oglen de haslanmis misig yedim ayy cok seviyom yaaa cokk:mapus: öğlende az ekmek yedim sucukla:işsiz: bugun tirt anliycan ama koruma günü gibi bisey oldu az yedim hep:halay: ama fizikim super:halay:spora da devam ediyom:halay: squattlaaa squatlaaa:halay::halay:teeey teeeyyy:halay:
Evt benle esim yidik:sus:
Yoh esim bitisin benim isim omazzzz alt tarafi 10kgcukkkkkk tmmmm ben veririm sakinnmm parte:işsiz: evet sen kurusun bilerek yapiyisin bana biliyem:kusmuk:

Evt benle esim yidik:sus:
Yoh esim bitisin benim isim omazzzz alt tarafi 10kgcukkkkkk tmmmm ben veririm sakinnmm parte:işsiz: evet sen kurusun bilerek yapiyisin bana biliyem:kusmuk:
Hee bilerek yapiyrem az nutella gaşıhla diyem:mapus:imzalicah kimse yoh grupta :D :D :rapci:sende kuru :rapci:kurular partisi yapacuhh:rapci:

Burda artk gun sonuydu :) :kahve:

Sennide ozledk:işsiz:
Ayy bayramda çoh güzelidim ama bi tane bile foto çekinmedim yaa çok yogun gecti:bicak: yeni cekinince ataramm sözz:KK60: ay iki dkya gocam geliyi ben ona yemek hazirlayim beybi bende telafi ederem fotoyu sonra:21:

Back
X