Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Visss kizlikmi kalirrr bugune :KK70: :KK70: seni biraz kiniyim :KK70:
Ayy benimki kaldi vallaa :D gardirobum büyük olsa hiç kadirmicam kiz kaldir geri çikar hiç sevmiyomm:bicak: ben acik dağiniğim da :süslü:ancak topluyom apla:süslü: bu düzlediklerimi kaç gune dağitacam acaba :KK53:benim iş bitmez o yuzden :skandal:

Ayy benimki kaldi vallaa :KK70: gardirobum büyük olsa hiç kadirmicam kiz kaldir geri çikar hiç sevmiyomm:bicak: ben acik dağiniğim da :süslü:ancak topluyom apla:süslü: bu düzlediklerimi kaç gune dağitacam acaba :KK53:benim iş bitmez o yuzden :skandal:
Kucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sni :Diyiki gelio gorumcen allah razi olsn :D

Kucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sni :KK70:iyiki gelio gorumcen allah razi olsn :KK70:
:D piss senii ne kiniyon biniii:tokat: napah benimkisi gecikmeli oldu ama sonucda kaldirdim dimi yaaanee:ukala::ıslık: bitti zati sonra perdelerimi yikicam o kadar:KK31:

Kucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sni :KK70:iyiki gelio gorumcen allah razi olsn :KK70:
Kiş gelince ben yazliklari kaldiramiyom çünkü benim ev acayip sicak oluyo kömürlü isitma bizimki apartmancanak yakiyoz sadece dışarı çıkarken giydigim tişörtleri kaldiriyom o kadar

Sabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin:işsiz:

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, çay
ara: sade kahve
öğle: 3 kaşık kısır, 1 kaşık biber turşusu
ara: ev yapımı erik suyu
akşam: 1 bardak ayran, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt çorbası

Dogru giii sen verdi. Verecegini
He giz bitti benim kilo verme işim darisi size:KK200:
Kiz cok gec kalmamissin kisliklari kaldirin bencededuraydi
Ayy bi de bu sene sicaklar geç geldi zaten haziranin ortasina kadar ben kizima hirka giydirdim nerdeyse:eek:
Sabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin:işsiz:
Afiyet olsun partiko:kk77: ayy benimde yarın günüm ya yarin ya öbür gün olurum seninki çok gecikti kiz:oha:

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, çay
ara: sade kahve
öğle: 3 kaşık kısır, 1 kaşık biber turşusu
ara: ev yapımı erik suyu
akşam: 1 bardak ayran, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt çorbası
Afiyet olsun miigiiiii:süslü: naparsin aygız:rapci:

Bu gun benim sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates ancak oglen anacigim dolam yapmisti ben dayanamam doyasiya yedim valla ne olursa olsun dolma oldumu dururum iste bugun gittti neyse yarina diger gunlere................

Back
X