- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #157.741
İiyim tatliko bende kizimi uyutuyorumSaol bebito :) napam diyetten koptum yarın yoğurt alıp ayran kürü yapcam atak yapmam girek sen napyn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İiyim tatliko bende kizimi uyutuyorumSaol bebito :) napam diyetten koptum yarın yoğurt alıp ayran kürü yapcam atak yapmam girek sen napyn
Akşam bişey yememişsin biraz olsun dengelenmiştir neşecim yarini hafif atlatırsan super olurBu gun benim sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates ancak oglen anacigim dolam yapmisti ben dayanamam doyasiya yedim valla ne olursa olsun dolma oldumu dururum iste bugun gittti neyse yarina diger gunlere................
Gezekcii seniiiiiiiiiGezerken resmen yoruluom kizimla yaa coook hareketli bacaklarm agridio hala gider nasl enerji allahmmm
Ama ossun gezmekten pes etmemSekerPancarii
İyi aksamlar canim afiyet olsunEki Görüntüle 1861531 İyi Akşamlar kizlar![]()
Sagolasin canim teşekkür ederimİyi aksamlar canim afiyet olsun![]()
Haftasonu yoğun oluyo canım ondandır..gerçi benim hergün öyle akşamları bakabiliyorum sadece..Kizalr nerdesin neden kimse bugun girmemis bisey mi var hic kimse yog bugun vazmi gectiniz neoldu buraya gleemkten
Cnm ben yapmayabilrm annemle kardesm gelck bi kac gun kalicak bende onlar varken yapamam sanrm@ParteMoralll canım bende başlıyorum pazartesi sizlerle..gidişatım iyi olmayacak yoksa..
Kimse yok gordgn gbi bende pes ettm napim yaz yaz nereye kadarKizalr nerdesin neden kimse bugun girmemis bisey mi var hic kimse yog bugun vazmi gectiniz neoldu buraya gleemkten