- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.781
Nasilsin kuzummmSagolasin canim teşekkür ederim
ayyyy bi dedihodularrkinnnn sormayinnnnAy kiz et onu taciz her yerden etgelsin gayri yooohsa
İyyim ben tatlim sen ne yaptim sag salim vardin miSelam kizlar nasilsiniz napiyosunuz
cansinizzz cigersinizzz kizlar vallahi cok yogunummmmİyi insan lafinin üstüne gelirmis tam dedikodunu yapiyidimhoşgeldinn ballışımmm
Afiyet olsun canimmmmBu gunku menum sabah bir haslanmis yumurta skersiz cay yarim domates 1 dilim ekmek
Ara bi kase kiraz
Aksam 1 kase yogurt bi avuc leblebi 3 hurma 1 sekersiz cay
Canikommmm özlüyooozz seniiicansinizzz cigersinizzz kizlar vallahi cok yogunummmm
Afiyet olsun sarrafcimBugünkü menüm.
Sabah: peynirli omlet, dört zeytin, bir dilim kaşar, domates, salatalık..
Akşam: bir tabak yumurtalı taze fasülye, bir dilim köy ekmeği, ayran..
canim nerdeee ablam totomu birakmio yere koyimm hep bi misafirlik modusuuuu hit geller eş dost oldüm yemektennmCanikommmm özlüyooozz seniiiyat da dinlen bitanem
Ayy çok yogunsun desenecanim nerdeee ablam totomu birakmio yere koyimm hep bi misafirlik modusuuuu hit geller eş dost oldüm yemektennm
Evet kuzummm pattis var5te5 in ilk gununde patitis vardi sanirimm
Aynı durum bizde de var..çözümü buldum kardeşim de 5 te 5 yapacak..yarın biz de başlıyoruzz..canim nerdeee ablam totomu birakmio yere koyimm hep bi misafirlik modusuuuu hit geller eş dost oldüm yemektennm
kiz 64 diom yaa aldim 3.5 kilo ama bu hafta 2 si i gondercemmmnAyy çok yogunsun desenekilo ne durumda acebaa
ayyyy gercekmiii canlarim benimmmmmmAynı durum bizde de var..çözümü buldum kardeşim de 5 te 5 yapacak..yarın biz de başlıyoruzz..
Çabuk davranirsan hemen gider canim düş üstüne hemen verkiz 64 diom yaa aldim 3.5 kilo ama bu hafta 2 si i gondercemmmn
yaa bu hafta artik cikmi am disariiii yani kimseye gitmicemmmÇabuk davranirsan hemen gider canim düş üstüne hemen ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?