- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.761
Haklısın onlar varken olmaz..ben yapıcam kardeşim de yapıcak kafamda hazır bırakmayayım..sen de sonra yaparsın..Cnm ben yapmayabilrm annemle kardesm gelck bi kac gun kalicak bende onlar varken yapamam sanrm
Ay yine iki versen super yaaaHaklısın onlar varken olmaz..ben yapıcam kardeşim de yapıcak kafamda hazır bırakmayayım..sen de sonra yaparsın..
Hem de nasıl iyi olur..listeye girmek istiyorum artık..Ay yine iki versen super yaaa
Bence girersn artk cnmmm geri don:)Hem de nasıl iyi olur..listeye girmek istiyorum artık..
Ayy bebişkom hala evde degilim o yüzden yazamadim nasilsin balimSekerPancarii cnm nerdesnnnn hc ugrardn hep bisey yoktur insallah
Ooooooo biz hic degilizzzzzz ama geliyoooooorzzAyy bebişkom hala evde degilim o yüzden yazamadim nasilsin balim
Afiyet olsun canım..misafir mi vardı yineeeMenüm
Sabah menemen peynir zeytin domates salatalık çay
Akşam tarhana çorbası
Misafirim vardı 1 dilim kekle çay
Allahh seni kiz ayy benim disarda internetim olmiii kiz ben wifiden giriyom hep simdi kvdemlerdeyim inanir msn daha yeni yimek yedikOoooooo biz hic degilizzzzzz ama geliyoooooorzzseni seni merk ettmm kizzz valla dedm bi halmi geldi basina
Kiiizzzz keki yarim dilim yiseydin yaMenüm
Sabah menemen peynir zeytin domates salatalık çay
Akşam tarhana çorbası
Misafirim vardı 1 dilim kekle çay
Ay kiz et onu taciz her yerden etAyyMoonlii genemi yok yaa nye uok bu dayagi yicek okdr yogunlk arasinda yaziorm bu kiz neden glmiooooooooooo gidip ozelden taciz edicem yetti
İyi insan lafinin üstüne gelirmis tam dedikodunu yapiyidimKizlar bende 2 gundr evde degildim ugrayamadimm napisinizzzz bakalimmmmm
İyidir canım sen nasılsın..Slm kizlar ayy evde degildim sabahtan giremedim kusura bakmayinnasilsiniz
Ayy canim disardaydim gelemedim neşecim nasilsinBugun neden kimse yok
İyyim canim bende hep az ve dikkatli yiyodum bugün biraz kaçti mangal yaptik ve daha yeni yedik aksam yemeginiİyidir canım sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?