- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #15.961
kızlar eve erken geldim yarın 3 sınav vardı ya 2si yarın biri cumaya ertelendi akannehir
yani perşembe de giremeyeceğim akannehir ama cuma günü sizinleyimm opuyorumnanaktan
ben ne yedim hemen söyleyim
sabah peynir,ekmek.Öğlende 2-3 kaşık makarna,ekşili köfte(çorbası
),sonra eve gelince midem kazındı aylardır canım sosis istiyordu ama yemiyordum onu yaptım yedim :kedi: spora gelinceeeee
okuldaN eve yürüdüm ayrım saat şimdi de 30+30 dk dersaneye gidiş dönüş yapacağım tabi eğer gidersem -tatlicadiarzu- neyse ben ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz Şeniz
geçmiş olsunn a.s.
ya bir de kızlar şu benim o kadar çabalayıp yazıp düzenlediğim kurallara ne oldu sarabilir miyim(tabi siz diyeceksiniz sen uyuyor musun -tatlicadiarzu- ) :roflol:
neyse yani ben o kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum takım ruhu diye birşey kalmadı kızlar yaa :çok üzgünüm:
yani perşembe de giremeyeceğim akannehir ama cuma günü sizinleyimm opuyorumnanaktan
ben ne yedim hemen söyleyim
sabah peynir,ekmek.Öğlende 2-3 kaşık makarna,ekşili köfte(çorbası

geçmiş olsun a.s.günaydın kızlar
4 gündür başım ağrıyo migrenim tuutu
bu günde kursum var gitmem lazım
ilaç alıp yatıcam saat 12 ye kadar kendimi ii hissedersem gidicem
geçmişi okuyamadım herkez ne alemde merakta ediyorum monitöre bakamıyorum migreni olan beni anlarrsenağlamasenağlama
öpüyorum hepinizi kızlarrrŞeniz
kendinize ii bakın
ben kafayı yiyecem ya mafoldumben
sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyorum ya. yan etkisi çıktı. genital bölgede kaşıntı. niye herşey beni buluyo napcam ben :çok üzgünüm:
hiray geçmiş olsun canım sana kaydirigubbakcemile3
eylülcem sağol mail için, profil resmin süper olmuş, yeni kişiler almayı bende düşünüyom ama şu sağlık nedenlerden dolayı kendime gelemiyom ki mafoldumben
geçmiş olsunn a.s.
ya bir de kızlar şu benim o kadar çabalayıp yazıp düzenlediğim kurallara ne oldu sarabilir miyim(tabi siz diyeceksiniz sen uyuyor musun -tatlicadiarzu- ) :roflol:
neyse yani ben o kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum takım ruhu diye birşey kalmadı kızlar yaa :çok üzgünüm: