- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.321
bayraminiz kutlu olsun kizlarr kilo almamaniz dilegiyleee ............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan tsk nesli seninde kutlu olsunbayraminiz kutlu olsun kizlarr kilo almamaniz dilegiyleee ............
bayramınız kutlu olsun kızlarŞenizŞeniz
ay korka korka girdim topiğe
bayram temizliği falan deken kilo bildirimini unuttum arife günüde annemlere gittik az önce eve geldik
takımdan atıldım diye ödüm koptukafamçokkarıştı
neyseki kilo bildirimi yokmuş bu hafta:lepi:
ama bu haftaki kilomu öğrenince takımdan atılacağım kesindirmafoldumben
güzel bayram mesajları için tşk ler . herkese mutlu bayramlar....
kork anacım iyi olmuş ya bildirim olsaydı akannehir valla aynalar gitti ama katı kurallarını bana devretti ben ondan daha katıyımdır bilirsiniz :roflol:bayramınız kutlu olsun kızlarŞenizŞeniz
ay korka korka girdim topiğe
bayram temizliği falan deken kilo bildirimini unuttum arife günüde annemlere gittik az önce eve geldik
takımdan atıldım diye ödüm koptukafamçokkarıştı
neyseki kilo bildirimi yokmuş bu hafta:lepi:
ama bu haftaki kilomu öğrenince takımdan atılacağım kesindirmafoldumben
a.s.Ara öğün seçenekleri
*3 kuru kayısı‚ 2 parça ceviz
*Yarım paket diyet bisküvi+ 1 bardak süt ile kahve
*1 kutu yoğurt +10 -15 adet yaban mersini
*1 kutu az yağlı süt‚ 1 adet taze meyve
*2 adet grisini‚ 1 bardak ayran
*Yarım paket diyet çubuk kraker+ ayran
*½ simit‚ peynir
*1 -2 dilim ekmek‚ 1 dilim beyaz peynir
*Light kaşarlı kepekli tost‚ söğüş sebze
*1 kutu meyveli yoğurt‚ 10 fındık
*Yarım paket mısır pirinç çıtırı ve az yağlı kaşar ( fırınlanabilir)
*1 su bardağı yağsız patlamış mısır‚ 1 avuç kuru üzüm
*Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı‚ 1 dilim peynir‚ diyet kraker
*1 avuç beyaz leblebi‚ 1 bardak kefir
*5 adet kuru erik‚ 10 badem
*Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme‚ 1 bardak light ayran
Tarih: 26.11.2009 - Görüntülenme Sayısı
DİETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN alıntıdır.
opuyorumnanaktan tsk nesli seninde kutlu olsun
lmaz: hiray kuralar geri geldi biliyorsun uzun sure kilo vermeyen disaklifiye olacak buna bende dahil:sinifsinif: o yuzden cumaya kadar var durumu toparlahihoyyyt
iyi geceler kizlar bizim bayram bitigezdik geldik fazla yemedim ama tatli kurabiye bir iki derken biraz yedimcokacimcoook yarin olum orucuna basliyom sinirim cok bozuldu benim biktim artik :jeyyar: kesin kararliyim bu hafta kac haftadir zaten kilo veremiyom kac haftadir sonuncuyuz bizim takim kilo verme takimindan cikti muhabet takimina dondu hepimiz toparlaniyoz bu hafta sonuncu olursak yine
klava: simdilik bu kadar hepiniziopuyorumnanaktan
kurallar gerimi gelmiş iyi olmuş,
dominin yazdıklarna katıldım . burda amaç kilo vermek . sadece kilo bildi,riminde buunmak değil.
mideleri küçültmek için neler lazım .
neler yaptınız daha önce?
ben birden bire kesmiştim .ve sonucunuda görmüştüm
kızlar ben geldim zemuszemus 13 saatlik ankara erzurum yolundan sonra bir saatlikilçeme geldim ve dinlenmeden okula gittim. ve hala uyumadım mafoldumben
kızlar geçmiş bayramınızı kutluyorum, benimki çok güzel ama kısaydı :çok üzgünüm:
kızlar ben hani çok hastaydım ya domuz gribi olmuşum o zaman akannehir
ama çok yediğim için atlatmışım alkisalkisalkis bir tarafta kilo bir tarafta domuz gribi hangisi daha iyialkisalkisalkis anlamadım fisfisfis
Aynalar gecmis olsun hakkaten merak ettim bende nasil anladin?Domination bizi de kelemissin sagol paylasim listesine.Bide ya ben cok zor ulasiyorum siteye internet baglantimin cok iyi olmasina ragmen.Bazen bikkinlik veriyo yani tam motive olmusum paylasmak istiyorum ama site acilmiyo.Neyse opuyorum hepinizi.Ben bugun sabah 1/2 kk peynir ve 4 zeytin arada ceyrek avuc badem oglende haslanmis tavuk gogsu, salata ve malesef 6 tane falan kraker yedim.Ama aksama telafi ederim kizlar ins.Ha bu arada bugun beslenmemi evden getirdim okula:)))))