- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.061
Acidi mi kiz ölçü alirkenOlcu aldi kuzuşummmmm 3 4 gune aricakmis doktor gidicem. Sen naptin kuzusun agladimi bu gecede
Ayy cok heycanlii aksam supriz varrr3 alip bi veriyom
aksam 4.30 gibi cikar dediler
3 arti 1 eksi
sabah kan verdim aksama cikarmis sonuxlar bakalim bekliyom
artili eksi bu
Hosgeldin tatlis ne dedi doktor
Hee agzima alçi surdu sankiilacına başladın mı kuzu
Slm beybi insallah bu hafta cok guzel olacakSlm kizlar hafya sonu bir kg daha artidaydim sindi sukur o bi kg gitmis cuma kgdayim 77.0 bugün tam gaz basladim bakalım sabahnan ekmek yemedim ins yemem de ohh be sindi vicdanim rahatt
Ayy pirtlatamamis cocuh napsin yazihhAy gaz cikaramadi koca kizzzzzzpirtlatamadik aslinda uyumustu 1 de kalkti sonrasi kizzzzz basimda agriyoooo cenemdenn allaahim.imdaaaaaaaaaaaaat kurtarin beniiiii
Bisey demedi olxu aldik iste agzima bisey surdu disimin seklini aldi falan
munter
bizi bu hastalıklar bitiricekAy gaz cikaramadi koca kizzzzzzpirtlatamadik aslinda uyumustu 1 de kalkti sonrasi kizzzzz basimda agriyoooo cenemdenn allaahim.imdaaaaaaaaaaaaat kurtarin beniiiii
Bisey demedi olxu aldik iste agzima bisey surdu disimin seklini aldi falan
munter
Ayhhh dime oyleAy dohhhtor kizz benim evli ve cocuklu olduguma soke olduolduu
evli cocuklu ve fitim deseydinAy dohhhtor kizz benim evli ve cocuklu olduguma soke olduolduu
Sabah helvayi coh yidim acikbirazda beyaz ekmek sucukla simdi de patlamis misir sen benimkini dimezsen bende seninkini dimem
Hahaha sonra bir pirtttttthhhhhhh sesi geldiAyy pirtlatamamis cocuh napsin yazihhtakilinca iyce bas agrisi yapar mi ki kiz insallah yapmaz
he bacimm noldu bu ara benbizi bu hastalıklar bitiricek
Ayy diş ne zor dimii hic gitmedim disciye korkayrumHee agzima alçi surdu sankiparmagini isiriomusum farkinda degilim iki.kere yapti agzim acik kalinca agridi tabi
Ya doktorami gotrsen bi hergun agriyo yavrum yazik yaa
HahahahaahahahahahAyhhh dime oyledeseydin
fit degilim ama ossun boylede gozelemevli cocuklu ve fitim deseydin
Onun benim isimiz gucumuz yemek zati
Hahahahaahahahahahalistim ben artikkk hep ayni tepkii ay gene ovgümm geldiiii gizlaaaaa
fit degilim ama ossun boylede gozelemkendini ovdu
Onun benim isimiz gucumuz yemek zati
Haha kiz cok oldu 3 5 insan 2 aya der3 5 aya tam ideal kilondasın inşallahhh
Benimde karnim agriyoo hemen psikoljmde bozuluyiibnm artık cok yiyince midem bulanıyo
5 ay sonra tam yaz geliyo ya hem gercekci olsun didimHaha kiz cok oldu 3 5 insan 2 aya der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?