- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #179.101
mart hedefini de 53 yapcamOna bendemantii cnm mantiiiiiiiii
benfe blmiyormmm ne yidide pirtlatiyo anlamadm
akilli.ollll bidaha 3 5 ay dimee baaaa
sporumu yaptım geldimkızlar bu haftada uyarı aldık mı liste düzenleme işi bizde haberiniz olsun ona göre detoks falna filan ne varsa artık herkes 1 kilo kesin vermiş olsun cumaya noluuuuyyy
olsun artık olsun lifteeennnsporumu yaptım geldiminşallah bu hafta güzel olucak keptın
Ben de annemdeyim kızı uyutuyorum..sonra gelsin kahve keyfisiii...
benimki uyuyor uyanır birazdanBen de annemdeyim kızı uyutuyorum..sonra gelsin kahve keyfisiii...
ay bide yüzüne baka bakabenimki uyuyor uyanır birazdanelimden tutup tutup cekistiriyor o oda senin bu oda benim tek basina da çıkmaz beni de goturecek gezip dağıtıp durur akşama kadar gözümün içine baka baka
kapılar kapalı önüne duruyor aacccc diye diyor tatlı tatlı yarım yamalak kiyamiyorum actiggim gibi dolap lara dalıyoray bide yüzüne baka bakabu ne cesaret yiğidim desene kızına
valla cok iyikapılar kapalı önüne duruyor aacccc diye diyor tatlı tatlı yarım yamalak kiyamiyorum actiggim gibi dolap lara dalıyortopluyorum çıkıyoruz yarım saat 1 saat sonra tekrar aynı yerdeyiz
benim cadı uyandı mesai başladıvalla cok iyispor oluyodur işte sana da
benim cadı uyandı mesai başladıgeldik yine odanın kapısına akşam 8 8.30 dan sonra bosum anca o zaman keyif yapiyorum
Benimkisi de şahaydıyaramazlık yaptım şakacıktan dedim
misila binizincire vrsalar nolcak yemek istedikten sonra:
MantiiuiuuuuuuwyywuwuwuuOna bendemantii cnm mantiiiiiiiii
benfe blmiyormmm ne yidide pirtlatiyo anlamadm
akilli.ollll bidaha 3 5 ay dimee baaaa
Uff pis bogazik yaaBenmigozum kör olmasinn benim
Benkusuyorum hemde yiyorumm biliyisin
banama didinizz
Bende her hedefimi 50 yapacuuuummmmart hedefini de 53 yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?