- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.721
Ama itiraf ediyim ben kendimi şokladigimda umutluydum belkii didim iner kilo olabiler inandim bunayok valla yapmiycamşoku gordum
neyime benim şok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama itiraf ediyim ben kendimi şokladigimda umutluydum belkii didim iner kilo olabiler inandim bunayok valla yapmiycamşoku gordum
neyime benim şok
![]()
Evet evettt bitsinn artikkkanamlarda ablam ve kardeşlerimden cok övgü aldim
bu ne popi evrim gecirmis dediler
iyi mi kotu mu bilemedimm
ne sporu yapiyosun sen didiler
ayyhh dedim kendi guzelligi
dimedim tabi yaptigim programlari gosterdim
![]()
bende şimdilik lesli falan yapiyorum ama hedef kiloya geleyim sikilasmak için egzersizlere basliyacagimEvet evettt bitsinn artikkkanamlarda ablam ve kardeşlerimden cok övgü aldim
bu ne popi evrim gecirmis dediler
iyi mi kotu mu bilemedimm
ne sporu yapiyosun sen didiler
ayyhh dedim kendi guzelligi
dimedim tabi yaptigim programlari gosterdim
![]()
Mart hedefime ulasmak en buyuk hidifim benim
zaten hedef kilom 50 olaaaacaaaamnuujdjksksshajwjsjshh
![]()
Bana da zayiflamissin dimediler çünkü gecen hafta gittigimde de 53dümbaa kimse demiiiyyy zayıflamışın diye
kıskançlar
bi anamm diyii
![]()
Mart hedefime ulasmak en buyuk hidifim benim
zaten hedef kilom 50 olaaaacaaaamnuujdjksksshajwjsjshh
![]()
tokatkayin kirbaclayin ne isterseniz yapın hak ittimabuuuuuu![]()
Kac kiz senin hedef
ahahahahaAma itiraf ediyim ben kendimi şokladigimda umutluydum belkii didim iner kilo olabiler inandim bunaama sabah tarti da beni şoklamişti hala etkisinden cikmadim gayri yapmam sok mok
![]()
taze nane yiyorumNaneyi nasıl kullanıyosun beybi
En dogrusu o zaten canim son 3 kilonda falan sıkılaştirici hareketlere başlarsinbende şimdilik lesli falan yapiyorum ama hedef kiloya geleyim sikilasmak için egzersizlere basliyacagim
yaa demesenize öleeeBana da zayiflamissin dimediler çünkü gecen hafta gittigimde de 53dümama fizigime bi ovguler bi biseyler felann ayhhh
![]()
Enn sevdigimmmmmtaze nane yiyorum![]()
tokatkayin kirbaclayin ne isterseniz yapın hak ittim![]()
Ayy ama o hafta oyle yemeseydim suan 52ydimahahahahayediklerin yanına kar kaldı kuzu
![]()
ay subat hedefi diyeceeedimKac kiz senin hedef![]()
O kadar zor durduruyorum ki kendimi az kaldi az kaldi diye bu sefere hedefe gelene kadar büyük kacamak yapmicambitsin gayri
![]()
hadi canım inşallahBenim bu hafta hedefim 52.0![]()
ben de +1 deyim 60 a geri döndüm , rekorunu az farkla kaçırdımgunaydin kızlar bende artı 1.5 kilorekor binde
![]()
sağlıksız besleniyosun bitti nokta son the end finishhh![]()
yeniyo muymş öle kahvaltıda ilk defa duydum baktaze nane yiyorum![]()