Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeniyo muymş öle kahvaltıda ilk defa duydum bak :kahve: günaydın kuzucuk :KK68:
valla ben her sabah yiyorum ve çok seviyorum:kk77:
hatta tarif verem:kk77: biraz ekmeği kopartıyorsun üzerine peynir çok az kahvaltılık sos ve bol nane koyuyorsun ardından ağzına atıyorsun. sonra çayından ufak bir yudumla hopp mideye indiriyorsun.

zaten son 3 teydim 4 oldu şoktan sonra:KK70:
tamam kuzum ama pek fikrim yok ne tur egzersizler sikilastirir sen bana hangileri iyi geliyor suylermisin :KK60:
Aaa o zaman benim programlara sende baslasana kiz selulit falan kalmiyo bacaklarda kas oluyo ama biraz seviyosan yap ben cok seviyorum:süslü: kalca falan kalkiyo muthis oliyo abs karin programi da cok guzel atiyim sana görüntüsünü ben ikinci seviyeden basladim direk ama daha once squat falan yapmadiysan 1. seviyeden basla sen tatlis :KK19: yaza fitt olicizz 1 ayda degisim harika oluyoo:halay:

moral bozmak yok ben hiç pisman değilim :deli:ossun arada olur cumaya kadar vermiş olu caz eksi bile olabilir :KK15:
inşallah bu sabah hırs yaptım çok ii başladım haftaya bakalım :rapci:
hem ikimizinde bir kısmı ödemdir, bol suyla atarız. bu arada kahvede ödem atıyormuş aklında bulunsun canım :kahve::super:

IMG_6781.webp htc71 htc71 bunlar tatlis bi bak telefondan indir:halay:

Aaa o zaman benim programlara sende baslasana kiz selulit falan kalmiyo bacaklarda kas oluyo ama biraz seviyosan yap ben cok seviyorum:süslü: kalca falan kalkiyo muthis oliyo abs karin programi da cok guzel atiyim sana görüntüsünü ben ikinci seviyeden basladim direk ama daha once squat falan yapmadiysan 1. seviyeden basla sen tatlis :KK19: yaza fitt olicizz 1 ayda degisim harika oluyoo:halay:
sürekli yapmadım ama aralarda yaptigim oldu kuzum bakayim ben 1 den baslayayim o zaman ayy yaza birsürü kıyafet alcam :KK76:herseyim bollasti pantolonlar hepten bosbol bbazilari biraz tam olan pek kalmadı :KK70:38 beden olam da bi suan ardayim :KK70:40 biraz bol 38 biraz dar araftayim :KK70:

bide benim bacakalrim çok proplemli değil tatlim biraz üst ic bacak var usttende belimin yanları kaldı çok az

valla ben her sabah yiyorum ve çok seviyorum:kk77:
hatta tarif verem:kk77: biraz ekmeği kopartıyorsun üzerine peynir çok az kahvaltılık sos ve bol nane koyuyorsun ardından ağzına atıyorsun. sonra çayından ufak bir yudumla hopp mideye indiriyorsun.
:D:D sağol kuzum yarın sabah hemen denicem evde cam kenarında saksıda nane var:KK53:

sürekli yapmadım ama aralarda yaptigim oldu kuzum bakayim ben 1 den baslayayim o zaman ayy yaza birsürü kıyafet alcam :KK76:herseyim bollasti pantolonlar hepten bosbol bbazilari biraz tam olan pek kalmadı :KK70:38 beden olam da bi suan ardayim :KK70:40 biraz bol 38 biraz dar araftayim :KK70:
Bencede 1. seviden basla kuzum sakatlanmadan ilerle zayif olmak kadar fit gorunmek de cok onemli hem zayif hem fit olalimm:halay: hicde almayalim verdigimiz kilolarii:dua: hedefine gelince 38 tam olur kizz:halay: belki boll olug:KK8:

Back
X