- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.141
Gunaydin kizlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ben dünkü sporumu ekledimkızlar spor listesine spor eklemeyen var mı ?
SekerPancarii @kova01
poncikbirgelincik @edan18 @selcanmehmetcan @htc71 @munter @elaalemi @sarraf
Super atlatmışsın canim en tehlikeli seylerden yememişsin afiyet bal ossun boll eksi ossunnEvitt senin arabasi sevdigini bilimm 1.5kase ictim ellerine saglik ev sahibi mükemmel yapmis valla bende annemde super yaparr arabasini hee hamurdan yimedimm gec saat diye bide revani poaca tuzlu cubuk yapmislar yimedim meyva ikram ettiler ondan aldim..
ahhyyben ddimi
ama o bana hiç böyle şeyler yapmiiyyy![]()
Ayy bizim gibi yaa işte eşlerle ayni yeme potansiyeline sabip olunca kilo kaçınılmaz oliyiiooahahahahaynen canım sürekli yiyoruz biz ne bulursak
![]()
Ahahhahahahhha ayy yaaanişanlımda bazen nerden buluyosa mis sürüp geliyo nası kokuyom diyo bde
![]()
kiz bejimki pek spor sayilmaz ise yuruyerek gidip geliyomm onu yaziyom
Iwet ta kendisi![]()
Sensin guzellikkkGunaydin gizelliklerr
Ayni performansi bana gunaydin derken de bekliyorumgünaydın beybilitoooşkoloşkitoomm![]()
Gunaydin kuzum arti msnnGünaydın kızlar![]()
Kuzum benim bilgim yok valla yanlis bisey dimeyimKizlar benim bulantim var su icemiyorum suyuma limon siksam acicik aroma babinda.icmeyi denesem bi skinti olur mu ? @ParteMoralllSekerPancarii @htc71
Yavrusu olan hatunlarrr yarimdimm adini etiketleyemedigim bilgisi olan herkes yardimci olabilirse sevinirimmm midem cok fena![]()
günaydın cınııımmmGunaydin kizlar![]()
yine yendinizYok kuzum ben dünkü sporumu ekledim![]()
Yapiciksin di
ayy icinde olmayinca yapmiyilar yaa icden gelecek romantiklik
benimkinde sifir
dogum gunumu geceden hatirlatiyom bak sabah soylemem unutursan kuserim diyom hatirliyo sabah hediye falan aliyo sukur o oliyoo
![]()
he ya geçen diyo sarma yapsana sonra vazgeçtim yapma zayıflayalım diyoAyy bizim gibi yaa işte eşlerle ayni yeme potansiyeline sabip olunca kilo kaçınılmaz oliyiioo![]()
bunu baştan göreydim keşkeAyni performansi bana gunaydin derken de bekliyorum![]()