Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen guclu ve cok cici bir kizsin niye aglayacakmissin aglamak yok. Seni kimsenin uzmesine izin verme. :duduk:

Oylemi diyosun ama 75 kg minimum 10 kg alsam 85 ben bunlari nasil vericemm zaten cok zor veriyorum :cry: buradaki fit annelere cok ozeniyommm :cry:

canııımm :KK74: o 10 kilonun cogu dogumla beraber gidicek sağlıklı beslenirsen sen değil bebiş alır o kiloları :KK60:

+200 çıktım ama bozulmuyorum cunku dun çok yemedım hergün eksi çıkcam diye bişey yok :KK70:

sen yarın bi artı çıkta :sinirli::sinirli::sinirli:
Dünkü menüm;

Sabah: 1 küçük simit, peynir
Öğlen: 1 kase çorba, tavuk kavurma
Akşam: 3-4 kaşık pilav, döner, ayran

4 kayısı, 1 elma, akşam 2 kücük kivi ve portakal
2 litreden fazla su içtim ve şekersiz çay

küçük simit nası oluyo allesen bi anlatsana bana bebeğim merak ettim :D:D:D
akşamki pilav harici güzel arada simit yenir öle sabah emişsin sonucta

Canim oglan sunnet oldumu nasil gecti
Oldu cok şükür cok iyi geçti maşallah hic aglamadi dun hastaneyi yikar zannettim en sessizleri benim oglandi
Cok sukur bitti darısı senin oglana
Ama dün cocugum 20saat ac kaldi zor dayandi sabah 8de burda olun dedi 3te aldilar tam 10dk sürdü sünneti ...bilgin olsun cok surmuyor

Oldu cok şükür cok iyi geçti maşallah hic aglamadi dun hastaneyi yikar zannettim en sessizleri benim oglandi
Ama dün cocugum 20saat ac kaldi zor dayandi sabah 8de burda olun dedi 3te aldilar tam 10dk sürdü sünneti ...bilgin olsun cok surmuyor
Hayırlı olsun canım.ben de 6 yaşındayken yaptırmıştım.ilkgün çok ağlamıştı ama hediyeleri görünce sustu

sen yarın bi artı çıkta :sinirli::sinirli::sinirli:

küçük simit nası oluyo allesen bi anlatsana bana bebeğim merak ettim :KK70::KK70::KK70:
akşamki pilav harici güzel arada simit yenir öle sabah emişsin sonucta

Küçüktü kız kocaman değildi öyle tıka basa doymadım yani :D :D :D

Kız ben dünkü sporumu eklemeyi unuttum liste nerde şimdi bana demeyin fazla fazla ekliyosun diye :KK53::KK53:

Basarabilcek miyim bakım diğerini eksik yapiyodum hep :bicak:
Ben tam boşlucak gibi oluyorum ama aynada farki görünce vazgecemiyorum kuzum bak bi basla 10 gune farki goreceksin:KK8: ama beslenme de cok onemli vucut sekillenmesinde protein ağırlıklı beslen:KK72:

yaa kıyamam ben ona niye o kadar aç bırakıyolar cocugu :(

Kızlar ben bir türlü iştahımı kapatamıyorum. İştahımı kapatmak için neler yapabilirim biliyor musunuz?
Bende bi ara oyleydim canim ogünlerime saat koydum ve o saat gelmeden yemedim ilk basta cok zorlandim ama sonra vucut o saatte yemeye alışıyo mesela ben kahvaltidan 1 saat sonra hemen canim biseyler yemek istiyo ama saat 2 olmadan öğle yemiyorum kendimi sartlandirdimHoppa

Ay hadi inşallah kiiizzz valla sen zayıflama ben sevineyim burda :KK70: zayıf bakımlı annelere hayran kalmismdir hep demek böyle zorlaniyolarmis bak sizinle gördüm anne olmak çok zor zayıf anne olmak daha zor :KK70: :KK70:
Hele 3 cocuku anneler falan o kadar doguma ragmen kendilerine dikkat edip zayif oluyolar ya cok hosuma gidiyii:süslü: hep zayif fit anneler olalim:anne:

15 subat 2017 menum
Sabah
4 kasik pirasa
Oglen
4 kasik pirasa
Aksam
5 kofte
1 kasik pirasa
Aksam cayin yanina 4 top profiterol gozum donmus gibi yedim kizlar 1 bucuk aydir tatli yemiyordum
Bu arada bol pirasali bi gun oldu gulmeyin he bana
Kiz detoks yaptin sandim sabahtan pirasa gorunce:deli: ama profiterol yemeseydin baya giderdi kilo tek tip beslenme cok kilo kaybettiriyo olsun bazen insan tutamiyo kendini afiyet olsun:KK200:

Back
X