Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayırlı olsun canım.ben de 6 yaşındayken yaptırmıştım.ilkgün çok ağlamıştı ama hediyeleri görünce sustu
Sagol canim benim darisi sünnet olmayanlara :))
yaa kıyamam ben ona niye o kadar aç bırakıyolar cocugu :KK43:
Ayy dun dr un 5 ameliyati varmis hepsi birere saat sürdüğü için aralara sunnet çocukları aldi kucukten buyuge dogru benimki de en buyukleriydi 7 yasinda sona kaldi...sindi 0-2 yas ve 7yasinda sünnet ediyorlar ben ikisene götürdüm etmediler bilginiz olsun cocugun psikolojisi etkilenmesin die 2den7yas aralarina kadar sünnet etmiyler..

Hayorli aksamlar kizlar iki gun bayaga hasatim diyetimde yalan oldu iki gundur,sabah saat 8hastanede aksam 6da evdeydik ne su icebildim bu hafta sabit ciksam sukredecem bi kendi basima kalip diyet uygulayamadim zorlandim bayagi :KK43:((
Allah yardimcin olsun bebegim bi dinlenebilseydinn:dua::KK74: dikkat et kendine bu yorgunlukta gucsuz düşme canim:KK74:

Sagol canim benim darisi sünnet olmayanlara :))

Ayy dun dr un 5 ameliyati varmis hepsi birere saat sürdüğü için aralara sunnet çocukları aldi kucukten buyuge dogru benimki de en buyukleriydi 7 yasinda sona kaldi...sindi 0-2 yas ve 7yasinda sünnet ediyorlar ben ikisene götürdüm etmediler bilginiz olsun cocugun psikolojisi etkilenmesin die 2den7yas aralarina kadar sünnet etmiyler..
Hayirli olsun canim oldu mu sunnet iyi mi simdi kuzu:21::nazar: korktu mu fazla:dua::KK200:

Gunaydin kizlar dun hic gelemedim cok yorgundum uykum vardi yiyip yatiyom ne olacak bu halimmm ne yapacammm ben :KK42:
Birde bebegimi merak ediyorum iyimi nasil diye evde ultrason cuhazi varmidir satiliyormu acaba canim istedikce bebisimize bakardik hali keyfi nasil diyee kafamda boylee sorularr isteklertr :confused:
Kiz Allah senii:D iyidir iyii Allah in izniyle:anne::anneadayı: caninin istedigi herseyi ye kuzum aklin kalmasin dikkat etmeye calis yeter:anneadayı::KK200:

Günaydın canım.ilk 3 ay o uyku isteği çok fazla olur sonraki aylarda da olur ama alışıyorsun.uykunun tadını çıkar kız.ben 1 yıldır uykuya hasretim:uykucu:
Demi kiz yat yat uyu munter munter bende uykuya hasretim hep gerci saat 8 cok erken digil uyanmak icin ama bana yetmii:deli: keske 9 da kalksa kizim:deli: ama aksam 7 bucukda uyyo cocuh napsin:D

Sen guclu ve cok cici bir kizsin niye aglayacakmissin aglamak yok. Seni kimsenin uzmesine izin verme. :duduk:

Oylemi diyosun ama 75 kg minimum 10 kg alsam 85 ben bunlari nasil vericemm zaten cok zor veriyorum :cry: buradaki fit annelere cok ozeniyommm :cry:
Uzulme kuzum benim dogumda 12 kilo gitti cogu gidecek zaten ama ben 24 kilo aldim sen o kadar almicaksin hemende vericeksin saglikli beslenerek bizimle birlikte:KK60:

Size de geçmiş olsun.ben elimde burun aspiratörü çocuk kovalıyorum evde:KK70: büyüğünü de peçeteyle
Saol canimm ayy bu sene cok hastalandi kizim yaa:mad: yaz gelsin artikkkk:rolleyes: bizimkide oyle pecete eksik olmuyo elimden spor yapiyorum simdi silmiyo kendi tiiksiniyomuş silmekten:KK70::KK70:

Dünkü menüm;

Sabah: 1 küçük simit, peynir
Öğlen: 1 kase çorba, tavuk kavurma
Akşam: 3-4 kaşık pilav, döner, ayran

4 kayısı, 1 elma, akşam 2 kücük kivi ve portakal
2 litreden fazla su içtim ve şekersiz çay
Bir simit 4 dilim ekmek demek biliyin mi:mapus: yarim yesen hic bisi olmaz 2 dilim ekmek yerine gecer :rapci: geri kalan guzel kuzum afiyet olsun:rapci:

Oldu cok şükür cok iyi geçti maşallah hic aglamadi dun hastaneyi yikar zannettim en sessizleri benim oglandi
Cok sukur bitti darısı senin oglana
Ama dün cocugum 20saat ac kaldi zor dayandi sabah 8de burda olun dedi 3te aldilar tam 10dk sürdü sünneti ...bilgin olsun cok surmuyor
Oyy kiyamam yaa ne kadar ac kalmis koca insan zor dayanir :dua: Masallah olmus kurtulmus canimm hemde akillica:21:

Back
X